FTX çöküşünden bu yana borsalardan bakın ne kadar çıkış oldu?

Binance ve FTX arasında token savaşı başladı: İşte açıklamalar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli iki kripto borsası büyük bir atışmaya başladı. Her iki şirketin önde gelen ismi tokenler için savaşıyor. Son açıklama ise Binance tarafından geldi. Binance, FTX’in son ifşaatların ardından tüm tokenleri tasfiye edeceğini açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, tasfiyenin nedeni olarak “son ifşaları” gösterdi. Pozisyonunun büyüklüğü nedeniyle tokenlerinin satışının tamamlanmasının aylar alabileceğini bildirildi.

Bir tweet’te CZ, FTT tasfiyesinin Terra Luna Classic’in (LUNC) düşüşünden öğrenilen derslere ve bunun piyasa oyuncularını nasıl etkilediğine atıfta bulunarak “sadece çıkış sonrası risk yönetimi” olduğunu açıkladı.

FTX tarafından olaya bakıcımızda ise CEO daha sıcakkanlı yaklaştı. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Binance’in FTT (FTX) varlıklarını satma kararına yanıt verdi. SBF, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhou ile savaşında barışçıl yolu seçti. Alameda Research veya Binance’in FTT’yi satmasıyla ilgili özel iddiaları ele almak yerine, büyük endüstri oyuncuları arasında işbirliği istedi.

FTX tokenleri için büyük çekişme yaşanıyor

Kripto milyarderi Sam Bankman-Fried’in iki büyük kripto şirketi var. Biri dev kripto borsası FTX, diğeri ise ticaret şirketi Alameda Research. Coindesk tarafından gelen ve incelenen belgelere göre Alameda Research, FTX tokenleri FTT’ye önemli ölçüde himayesinde. 30 Haziran’da Alameda, 14,6 milyar dolarlık varlıkları elinde tuttu.

Binance’in tokeni tasfiye etme kararının, Alameda’nın milyarlarca dolarlık varlığının FTX tokenine bağlı olduğunu iddia eden Sam Bankman-Fried tarafından kurulan Alameda Research’ün yakın zamanda sızdırılan bir bilançosunu çevreleyen raporlardan kaynaklandığı anlaşılıyor.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin