Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bernstein Salı günkü bir araştırma raporu yayınladı. Bu rapora göre, ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu’nun (CFTC), potansiyel bir anlaşmanın parçası olarak Binance’in ABD’deki faaliyetlerini durdurmasını gerektirebileceğini söyledi.

Bernstein raporu, düzenleyicinin kripto para borsasına ve kurucusu Changpeng Zhao’ya zorlayabileceğini açıkladı. Şirketin, ABD vatandaşlarının türev ürünler alıp satmasına izin verdiği ve ülke yasalarını kasten çiğnediği için zor durumda olduğu bildirildi.

CFTC, Binance’i vadeli işlem teklifleri, yasa dışı borsa dışı emtia seçenekleri, vadeli işlem komisyon yatırımcıları, belirlenmiş sözleşme piyasası veya takas yürütme tesisi olarak kaydolmama ve müşterini tanı (KYC) veya müşterini tanıma (KYC) ile ilgili diğer suçlamalarla ilgili yasaları ihlal etmekle suçlanıyor.

Binance ve CZ’nin Justin Sun detayı

TrueUSD (TUSD) ticaret çiftleri ile çok sayıda kripto para birimini listeleyen Binance ve Tron’un kurucusu Justin Sun ile ilgili olduğu bildiriyor. Binance ve CZ’nin stablecoin’e desteğini genişletmesi, soruları gündeme getiriyor.

28 Mart’ta yapılan resmi duyuruya göre Binance, XRP, Lido DAO (LDO), Polygon (MATIC), Optimism (OP), Solana (SOL) ve SSV dahil olmak üzere TUSD ticaret çiftleriyle daha fazla kripto ekliyor.

Birden fazla rapor, TUSD stablecoin’in Tron’un kurucusu Justin Sun ile ilgili olduğunu iddia etti. Kripto topluluğu, yalnızca 2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olan stablecoin’e rağmen Binance’in TrueUSD’ye verdiği kapsamlı destekten endişe duyuyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin