Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu
Binance yine hamlesini yaptı: 3 aylık LINK/USD vadelileri duyuruldu

Binance USDT piyasası ismini değiştirme kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, 26 Kasım’da yayınlanan bir duyuruya göre Binance USDT (Tether) pazarını, birleşik stabil coin pazarı olarak yeniden adlandırdı. Bu durum, borsada daha fazla stabil coin çiftinin desteklenmesine olanak tanıyacak.

Değişim ayrıca birleşik stabil coin pazarının (USDⓈ)yeni bir stabil coin değil, Binance’ın yeni stabil coin piyasasının sembolü olduğunu da not ediyor. Binance, hangi çiftlerin taşınacağına veya bu pazara ekleneceğine dair ayrı bir duyuru yayınlayacak.

Binance USDT pazarı ismi birleşik stabil coin pazarı olarak değişti

Bu açıklama, Binance’ın Blockchain ödeme şirketi Circle’ın ABD doları sabiti stabil coini USD Coin’ini (USDC) listelemeye başlayacağı 15 Kasım tarihli açıklamanın hemen ardından geldi. Bundan önce, Binance, Paxos’un PAX ve TrueUSD (TUSD) olarak adlandırdığı USD sabiti varlığı platformuna ekledi.

USDC tokeni, Ekim ayında ABD kripto para borsası Coinbase ve Circle’nin işbirliği ile başlatıldı. Coinin yüzde 100’ü rezervlerin kamu bilgilendirmesine açık olduğu hesaplarda tutulan ABD doları ile teminat altına alındı. Coinbase Başkanı ve COO Asiff Hirji, şirketin “ABD doları ile bire bir destekli, tamamen denetlenmiş ve şeffaf” olarak düzenlenmiş olduğunu söyledi.

Tether (USDT) dolar sabitliğini kaybediyor

Ayrıca bu ay, Tether (USDT) volatiliteden kaynaklı uzun vadeli dolar sabitliğini kaybetmesinden sonra kendini tartışmaların ortasında buldu. Ve 0,91 dolar gibi bir seviyeye kadar geriledi.

Sorunlar kripto para borsası Bitfinex’in CEO’su ve aynı zamanda Tether’ın CEO’sunun iflasla karşı karşıya olduğu yönündeki söylentiler çıkmasına yol açtı.

CoinMarketCap’e göre, yazım esnasında USDT, piyasa değerine göre sekizinci dijital para birimi. Ve 0,9854 dolar civarında işlem görüyor. USDC, son 24 saatte yüzde 0,53 artarak 1,03 dolar civarında işlem görüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin