Son dakika: Binance, bu ödeme deviyle ortaklık duyurdu!
Son dakika: Binance, bu ödeme deviyle ortaklık duyurdu!

Binance.US, Voyager varlıkları için mahkemeden onay aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Belli bir süredir Binance.US, iflas etmiş olan şirket Voyager Digital’in varlıklarını almak için uğraşıyordu. Mahkeme sürecinde devam eden işlemler karara bağlandı. Mahkeme, kripto para borsasının talebini değerlendirdi.

Mahkemenin kararı gece geç saatlerde geldi. Amerikalı yargıç Wiles, kripto para borsasının başvurduğu teklifi onayladı. SEC tarafından süreç her ne kadar incelenmeye devam etse de yargıç, beklemeyi manasız buldu.

Binance.US, başvuruyu zaten geçtiğimiz aylarda yapmıştı. FTX krizinin ardından birçok şirketin zarar görmesi kazanılmaz olmuştu. Bunu Dorsay bilen diğer şirketler ise hem durumdan faydalanmak istedi hem de krizin daha çok büyümemesi ardına hamle yapıldı.

Binance.US, Voyager’in varlıklarını satın alacak

Mahkemenin verdiği kararla beraber artık kripto para borsası Voyager Digital’in varlıklarını satın alabilecek. Binance.US nihayet iflas etmiş kripto borç veren Voyager Digital’in varlıklarını satın almak için resmi onayı aldı. 7 Mart Salı günü, New York’un Güney Bölgesi’nde bir iflas yargıcı olan Michael Wiles, satış lehine karar verirdi. Yargıç tüm itirazları ise reddetti.

ABD mahkemesinin vermiş olduğu kararla birlikte satılacak miktarda belli oldu. Mahkeme rehberliğinde Voyager, Binance’e toplam 1 milyar dolar değerinde varlık satılacak. 

Voyager geçen yıl iflas ettikten sonra Binance, platformun varlıklarını satın almak için harekete geçmişti. Ancak Binance.US, başta SEC olmak üzere ABD düzenleyicileriyle anlaşamadı. Süreç mahkemeye taşındıktan sonra Binance lehine karar çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin