Binance US, Voyager Digital’i satın almak için mahkeme onayı aldı

Binance US, Voyager Digital’i satın almak için mahkeme onayı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında iflas eden şirketlere yönelik çalışmaları diğer kurum devam ettiriyor. Bazı borsa ve kuruluşlar iflas bayrağını çeken şirketler için teklif veriyor. Bu kimi için kurtarma operasyonu kimi için fırsat olarak yorumlanıyor.

Binance US, daha öncesinde satın almak için Voyager Digital’i hedefine almıştı. Amerika mahkemesiyle görüşmeler içinde olan kripto para borsası sonunda olumlu geri dönüş aldı.

Amerika’da da büyük bir potansiyele sahip olan Binance US, ülke içinde yaptıklarıyla her zaman ses getiriyor. Binance özellikle de kriz anında zor durumda olan şirketlere yardım etmesiyle meşhur oluyor. Ayrıca FTX çöküşünde de yardım etmek istemişti, fakat sürecin zor olduğunu gören Binance CEO’su sonrasında geri çekileceğini açıklamıştı.

Binance US, Voyager Digital’i satın alabilecek

Yabancı kaynakların verdiği habere göre Binance US, iflas eden bir kripto şirketi olan Voyager Digital’i tamamen satın almaya bir adım daha yaklaştı.

Reuters tarafından hazırlanan bir haberde Voyager Digital, varlıklarının Binance US’a olası 1 milyar dolarlık satışı için ön mahkeme iznini aldı. Önerilen anlaşmanın ABD ulusal güvenlik değerlendirmesini hızlandırmaya çalışacağını belirtti.

Binance’in ABD kanadı, Voyager’ın iflas nedeniyle tasfiye etme planının bir parçası olarak önünde artık engel kalmadı gibi duruyor. Voyager Digital’in kripto platformunu 20 milyon dolar karşılığında satın almak için mahkemeden onay aldı.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin