binance US

Binance US’nin Kasım ayından önce faaliyete geçmesi planlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD borsasını Kasım’dan önce açması bekleniyor. Ancak Binance US, başlangıçta New York’ta hizmet vermeyecek.

Son gelişmeleri Perşembe günü Cheddar ile yaptığı röportajda aktaran Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) , Binance US ile ilgili akışta çok fazla şey olduğunu, ancak bir iki ay içinde başlayabileceklerini dile getirdi.

Zhao, Binance US işletmecisi BAM Trading Services’in henüz bir BitLicense’a (New York Eyaleti Finansal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen) sahip olmadığından, borsa açılışında New York sakinlerine hizmet vermeyeceğini söyledi.

Binance, ilk olarak, ana platform olan Binance.com’un ülkede Eylül ayında piyasaya sürülmeyeceği haberi çıkmadan önce, geçen ay ABD’de bir kripto para borsası açma planlarını duyurmuştu. Binance US ayrıca geçtiğimiz günlerde Ripple’ın eski XRP kurumsal likidite başkanı Catherine Coley’i CEO olarak işe aldı.

Bu ayın başlarında, kuruluş aşamasında olan ABD kripto para borsası için, kendi coini BNB de dâhil olmak üzere listelemeyi düşündüğü 30 coinin bir listesini de yayınladı.

Şimdiye kadar Binance, Uganda, Jersey ve Singapur olarak üç uluslararası fiat- kripto borsasını faaliyete geçirdi. Bu üç platformda da sadece beş kripto para birimini destekliyor. İşlem gören kripto paralar ise Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC) ve BNB. Bunun haricinde Binance Uganda,  PAX stabil coini de destekliyor.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin