Binance.US borsasında Bitcoin 8 bin dolara düştü
Binance.US borsasında Bitcoin 8 bin dolara düştü

Binance.US borsasında Bitcoin 8 bin dolara düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında yaşanılan düzeltmeler bazen oldukça sert gerçekleşebiliyor. Borsadan borsaya değişiklik gösteren iğneler ise yatırımcıları şaşırtıyor. Bu sefer ki olay Binance borsasının Amerika’ya verdiği kripto para hizmetinde yaşandı. Bitcoin, Binance.US borsasında 8.200 dolara kadar iğne attı.

Dün itibarıyla Bitcoin tüm zamanlar zirvesini yaşamıştı. Hızlı bir çıkış yakalayan BTC, 67.000 doların kıyısından döndü. İlk defa vadeli işlemlere açılan Bitcoin, rekor üstüne rekor kırdı. Yarın ise Valkyrie tarafından yeni bir ETF’in çıkacak. BTF ismiyle vadeli işlemlere açılacak ikinci ETF olacak. Bu ETF ile hafta tamamlanmadan yeni bir ATH gelebilir.

Bitcoin değerine değer katarken ara ara düzeltmelerde yaşıyor. Bu düzeltmeler 1.000 dolar ile 4.000 doları bulan geri çekimlere de sahne oluyor. Ancak bazı borsalarda anlık iğne attığını da görebiliyoruz.

Kaynak: Binance.US

Binance.US ve Kraken’de Bitcoin sert iğne attı

Bitcoin birçok borsada normal çekilmeler yaşarken Kraken ve Binance.US borsasında fazlasıyla aşağıya yönlü hareket yaptı. Kraken borsasında 10 bin doların üzerinde anlık geri çekilme yaşadı. 54.000 dolara kadar gerileyen BTC, sert bir iğne attı. Binance.US borsasında ise geri çekilme 8.200 dolara kadar oldu.

Düzeltme esnasında büyük spot borsalarda 64.000 dolara çekilen Bitcoin, Binance.US üzerinde gördüğü değer ise herkes için şok etkisi yarattı. Henüz neden böyle bir iğnenin yaşandığı hakkında net bir bilgi yok. Ancak sistemsel bir hata ya da Long işlemleri tasfiye etmek için iğne atmış olabilir. Diğer yandan 8.200 dolara emir verenlerin olabileceğini de unutmamak lazım. Daha öncesinde buna benzer durum Ethereum’da yaşanmıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin