Binance Uganda ile Afrika pazarında hâkimiyet kurmak istiyor
Binance Uganda ile Afrika pazarında hâkimiyet kurmak istiyor

Binance Uganda hakkında bilmedikleriniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bilindiği üzere dünyanın en büyük borsası Binance Uganda platformunu başlattı, bu yeni ticaret platformuyla ilgili birçok beklenti var. Afrika pazarlarını keşfetmek, kripto para birimi endüstrisinde sıklıkla gözden kaçan bir şey. Bu yazıda ilginç bulabileceğiniz Binance Uganda’nın özelliklerini sizler için derledik.

Binance Uganda ile Afrika pazarında sorunlarla başladı

BNB desteği yok (henüz)

Her ne kadar birçok kişi Binance Coin‘e kendi ticaret ücretlerini düşürme umuduyla sahip olsa da, aynı konu en azından şimdilik Binance Uganda için geçerli olmayacak. Bu tokenin bu özel girişime henüz olanak sağladığına dair bir işaret yok, bu da bu işlem platformunda BNB’ye sahip olmak isteyen kullanıcılara özel bir neden vermediği anlamına gelir.

Sonuçta, bu yaklaşımla ilgili kesin planlar belirsizliğini korurken, bir noktada Binance Uganda’nın token uygulaması başlatması bekleniyor. Yeni ticaret platformu sadece 24 saattir çalışıyor, dolayısıyla açıklığa kavuşturulması gereken pek çok konu var.

Çok az ticaret çiftleri

Kripto ticaret platformlarının çoğu, mümkün olduğu kadar çok pazar sunmak istiyor olsa da, Binance Uganda bazı şeyleri biraz farklı yapıyor. Düzenli Binance ticaret platformu şu anda 300’den fazla farklı ticaret pazarına sahip, ancak Uganda muadili sadece şu anda iki farklı pazara odaklanacak. Hem Bitcoin hem de Ethereum, yerel fiat para birimine göre işlem görebilir.

Kağıt üzerinde, bu iki farklı çift bu aşamada oldukça önemli. Kimisi açıkça keşfetmek için altın bir fırsat olarak görse de, kimse Uganda’dan kripto ticareti açısından ne çıkacağını bilmiyor. Aynı zamanda, bu girişim ülkedeki kriptoyu çevreleyen koşullara bağlı olarak geri tepebilir.

Likidite bir sorun olabilir

Binance Uganda resmi olarak açık olmasına rağmen, platformdaki ilk işlemin ne zaman gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek ilginç olacak. Borsa kayıtları birkaç gün önce açıldı ve depozito bugün itibariyle saat 10:00 EST’de faal duruma geçti. Bu yeni platformda ilginin görülmesi biraz zaman alacak.

Gerçek ticaret hemen işleme girmeyecek, bu da bazı trader’ların şu anda bu platformu kontrol etmekten kurtarabilir. Binance, gerçek ticarete başlamak için kesin tarihi bildirecek. Bu, potansiyel olarak, erken başlatma aşamasında kaç kullanıcının kaydolduğuna bağlı olacak. Şimdilik, sipariş defterleri boş kalmaya devam edecek olsa da henüz çok fazla endişelenecek bir şey yok.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin