Binance TRON’la ortaklığını resmileştirdi! TRX yükselişe başladı
Binance TRON’la ortaklığını resmileştirdi! TRX yükselişe başladı

Binance TRON’la ortaklığını resmileştirdi! TRX yükselişe başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, TRON (TRX) ekosisteminde en üst düzey “süper temsilci” (SR) oldu.

Binance, TRON’un en büyük SR’si oldu

Tronscan’ın 30 Eylül tarihli verilerine göre Binance, sıralamada birincilik için 12 milyardan fazla oy aldı. Blockchain topluluğu Sesameseed.org şu anda  ikinci en büyük SR ve TRON tabanlı BeatzCoin’de üçüncü en büyük SR. 30 Eylül’de Binance, TRX’e staking platformunda destek eklediğini duyurdu. Bu gelişme, borsanın geçen hafta staking hizmetlerini başlatmasını takip ediyor ve bu da Binance kullanıcılarının kripto para varlıklarını biriktirmelerini ve staking ödülleri kazanmalarını sağlıyor.

BeatzCoin COO’su Misha Lederman, 29 Eylül’de Binance’in gerçekte 12 milyar TRX’i dondurarak, en büyük SR olduğunu söyledi. Borsa’nın en üst SR’ye yükselmesi, küçük bir kripto Twitter grubunun ortasında hevesli bir tartışma başlattı.  Misha Lederman, Binance’in ekosistemdeki öne çıkan konumunu ve token kilitlemesini TRX’in fiyatı için potansiyel bir boğa gelişmesi olarak görüyor. Ancak bazı topluluk üyeleri sektörün önde gelen oyuncusunun ilk sırayı satın almasının sonuçlarıyla ilgili bazı endişelerini dile getirdiler. TRON bu duyuru sonrasında yüzde 10 yükseldi.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin