Binance Borsası TRON (TRX) ticareti için BNB işlem çiftini sunuyor
Binance Borsası TRON (TRX) ticareti için BNB işlem çiftini sunuyor

Binance Borsası TRON (TRX) ticareti için BNB işlem çiftini açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, son birkaç aydır akan bir dizi olumlu haberle, şu anda en popüler altcoinlerden biri. Aslında, merkezsiz internet olarak adlandırdıkları şeyi yaratma fikri, yatırımcılar arasında zaten bir çılgınlık olarak görülüyor. Şimdi olumlu gelişmeler listesine bir yenisi daha ekleniyor. Binance Borsası TRON (TRX) ticareti için Binance Coin (BNB) çiftini ekleyeceğini açıkladı.

Binance Borsası TRON (TRX) ticareti için BNB işlem çiftini sunuyor

TRX/BNB işlem çifti ticareti 19 Eylül 2018 tarihinde saat 16:00’da (UTC) açılacak. TRX hâlihazırda mevcut ETH ve BTC çiftlerinde Binance’de işlem görüyor. Bununla birlikte, bu yeni TRX/BNB eşleştirmesinin, piyasaya sürüldüğünde daha fazla piyasa değeri elde etmesi bekleniyor. Şu anda TRX, yaklaşık 1,29 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,019 ABD doları seviyesinde işlem görüyor. Binance Coin (BNB), piyasada bulunan değerli kripto paralardan biri olarak kabul edilir. Kripto paranın TRX ile eşleştirildiğinde önemli bir ilerleme göstermesi bekleniyor.

TRON (TRX) değer tablosu
TRON (TRX) değer tablosu

Binance BNB komisyonlarında yüzde 50 zam yaptı

Borsa, ticareti teşvik etmek için kendi kripto parasını (BNB) kurdu. Kripto para kullanarak, yatırımcılar sitede ticaret ücretlerinde önemli miktarda indirim alır. Önceleri borsa BNB kullanımında %50 indirim sağlıyordu hatta bir ara komisyon ücretlerinde %75 oranında indirim sağladı. Ancak şuan BNB kullanımlarına sadece %25 indirim sağlıyor. Komisyon ücretlerinden başka bir fonksiyonu bulunmayan Binance Coin’i aldığı komisyonda %50 zam yapması akıllarda soru işareti oluşturdu ve BNB’nin geleceğini karanlık bir yola soktu.

Eşleştirme, saat 16:00’da (UTC) Binance platformunda resmi olarak yayınlandıktan sonra, kullanıcıların Binance Coin ve TRON (TRX) tokeni arasında kolayca işlem yapmasını sağlayacak. Diğer yandan Bittrex, TRON (TRX) ve Litecoin (LTC) USD işlem çiftlerini piyasaya sürdüğünü açıkladı. ABD merkezli kripto borsasına yönelik fiat ağ geçidi platformu olan Bittrex, Çarşamba günü, TRON (TRX) ve Litecoin (LTC) için USD pazarları açacağından bahsetti. USD çiftleri 17 Eylül 2018’de platformda tanıtıldı.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin