Binance Türkiye
Binance Türkiye

Binance TR birbirinden güzel kampanyalarla resmen açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası konumundaki Binance, yeni duyurusuyla Türkiye’deki kullanıcıları heyecanlandırdı. Borsa devi, Türkiye’ye özel platform Binance TR’nin resmen faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Borsa tarafından yapılan duyuruda tüm bankalardan doğrudan Türk lirası yatırımlarını desteklediği açıklanan Binance TR, Türkiye’deki kullanıcılara çok değerli ayrıcalıklar sunuyor.

Binance TR

Bir grup kampanya da başlatan Binance TR, kullanıcılarına aşağıdaki fırsatları sundu:

1- Arkadaşlarını davet et, birlikte kazan

trbinance.com‘a arkadaşını davet eden herkes %20’ye varan komisyon gelirlerine ek olarak SPX kazanabiliyor.

Binance TR

2- SIFIR komisyon

Türk lirası işlem çiftlerinde sıfır komisyonla işlem yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Piyasa yapıcı emir komisyonu yok.

Binance TR

3- Binance hesapları arasında ücretsiz işlemler

Bir Binance hesabınız varsa Binance TR ile arasında ücretsiz transfer gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle TL yatırımlarınızın ardından çok sayıda çifte kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Binance TR

Siz de Binance TR’den hesap açarak tüm bu fırsatların tadını çıkarmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Güncellemeler oldukça siz değerli okuyucularımızı yeniden bilgilendireceğiz.

* Görseller Binance duyurusundan alınmıştır.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin