Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi
Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi

Binance Topluluk Oylaması sekizinci turu başlıyor: Büyük ödüller var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Binance, “Binance Topluluk Oylaması’nın” 8. turunu duyurdu. Topluluk SWFT Coin (SWFTC) ve Chromia (CHR) arasında seçim yapmak için bu turda oy kullanacak. Borsanın web sitesindeki resmi duyuruya göre oylama 6 Mayıs 2020’de TSİ 07.00’den itibaren 24 saat boyunca canlı yayınlanacak.

Bir kullanıcının verebileceği oy sayısı, BNB sahiplerinin son 8 günlük ortalamasına bağlı olacak. Seçimi SWFT Coin kazanırsa, her katılımcının sahip olduğu oy sayısına göre toplam 165.000.000 SWFT ödül havuzu kullanıcılara bölünecek. Chromia kazanırsa ise toplam 13.500.000 tokenlik ödül havuzu dağıtılacak.

İkincilik için oy kullanan kullanıcılar, katılımcı başına oy sayısı oranında dağıtılacak toplam 3.100 BNB ödül alacak.

Katılım için Binance tarafından açıklanan şartlar şöyle:

  1. “Kazanan projenin tokenini oylamadan sonra makul bir zaman dilimi içinde, bekleyen m-cüzdan ve coin’in teknoloji entegrasyonu için listelemeye çalışacağız.
  2. Kullanıcılar tüm oylara katkıda bulunmak için yalnızca bir proje seçebilecek. Her iki proje için de oy kullanılamayacak.
  3. Ödüller, oylama bittikten sonra 2 hafta içinde verilecek.
  4. Şirket, oy manipülasyonundan şüphelenilen sonuçları iptal etmek de dahil olmak üzere, bu etkinliğin kurallarını bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkına sahip olacak.

cryptonewsz

İki analistin Bitcoin tahminleri aynı noktada birleşti: BTC nereye gidiyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin