Paxos Standard Token (PAX) 6 işlem çiftinde kullanılacak
Paxos Standard Token (PAX) 6 işlem çiftinde kullanılacak

Binance Tether’a alternatif olan Paxos Standard Token (PAX) stablecoin’ini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Paxos Standard Token (PAX) stablecoin’ini standart para birimi olarak ekledi. Popüler kripto para borsası, varlığı denetledi ve tam olarak teminat aldığından emin olduktan sonra listeliyor.

Paxos Standard Token (PAX) 6 işlem çiftinde kullanılacak

Binance, iki ay önce piyasaya sürülen Paxos Standard Token’in, sunucularında beşinci baz döviz kuru olacağını açıkladı. Bu, platformda listelenen 385 farklı kripto para birimiyle birleştirilebilen borsanın varsayılan işlem çiftlerinden biri olacağı anlamına gelir. Paxos bu Perşembe günü saat 13:00’de bir baz döviz olarak piyasaya sürülecek. Başlangıçta Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance Coin (BNB), XRP, EOS ve Stellar Lumens (XLM) dahil olmak üzere altı çift olacak.

İşlem hacmi ile dünyanın en büyük borsası olan Binance, zaten düzenleyici ve sık sık denetlendiği için Paxos’u ekledi. ABD banka hesaplarında tutulan ABD doları ile 1:1 oranında desteklenen stablecoin, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYSDFS) tarafından onaylandı. Ayrıca, banka hesapları, teminatların tokenize edilmiş hacim ile tam olarak eşleşmesini sağlamak için aylık olarak denetlenir.

Paxos Standard Token (PAX), Bittrex Borsası’nda listeleniyor

Paxos Standard Token (PAX) varlıkları 140 milyon doları aştı

Stablecoin’ler sadece Tether (USDT) olarak kullanılıyordu. Ancak, yüksek volatilite nedeniyle gittikçe daha fazla endişelenen trader’lar, piyasadaki stablecoin sayısında bir artışa neden oldu. Başlıca cazibe merkezlerinden biri, istikrarlı bir değer. Bir Blockchain startup’ı olan Paxos, PAX tokenini Eylül ayı ortalarında başlattı ve Ethereum Blockchain üzerine inşa edildi. Paxos’un kurucu ortağı ve CEO’su Charles Cascarilla, konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

İki yıl önce piyasaya çıktığımızdan beri PAX’e olan talep çok hızlı bir şekilde büyüdü, bu da trader’ların istikrarlı, düzenli ve şeffaf bir kararlılık istediği anlamına geliyor. Binance, trader’lara PAX-cinsi ticaretin kolaylığını vererek bu talebe cevap veriyor. Bunun, kripto pazarlarına daha fazla güven ve istikrar getireceğine inanıyoruz.

Tether (USDT), ABD dolarına sabitliğini kaybediyor

Tether’ın dalgalı yapısı yatırımcıların yeni stablecoin aramalarına sebep oluyor

Geçen yıl Binance’ye baz döviz olarak eklenen Tether hala en popüler stablecoin olmaya devam ediyor. Ancak dalgalı bir fiyat ve tam varlıkları üzerinde üçüncü taraf onayının olmaması, trader’ların başka alternatifler araması anlamına geliyor.

Piyasa değeri düşmeye devam ederken, Bitcoin ve Ether gibi temel para birimlerinin daha az kullanılması muhtemel. Borsa CEO’su Changpeng Zhao, dalgalanmalardan etkilenmeyecek olan PAX tokeninin Binance’de işlem hacminin artmasına yardımcı olacağına inanıyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, inancını şu sözlerle dile getirdi:

PAX’i sabit bir baz çifti olarak ekledik, çünkü kripto pazarının genel likiditesini artırmaya yardımcı olacağına inanıyoruz. Ayrıca, yakında daha fazla ticaret çifti eklenecek.

Cryptobriefing

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin