Binance, Terra'nın kurtarma planıyla yakından ilgileniyor! Yeni bir listeleme haberi gelebilir mi?
Binance, Terra'nın kurtarma planıyla yakından ilgileniyor! Yeni bir listeleme haberi gelebilir mi?

Binance, Terra’nın kurtarma planıyla yakından ilgileniyor! Yeni bir listeleme haberi gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, bir tweet’te Terra çöküşünden etkilenen kullanıcılara yardım etmeyi amaçladığını söyledi.

Hareket, Terra topluluğunun kurtarma planı lehinde oy kullanmasından kısa bir süre sonra geldi. Sahiplerin %65,5’i canlanma planına evet oyu verirken, %13’ten biraz fazlası buna karşı oy kullandı.

Terra şimdi yeni bir blockchain olan Terra 2.0’ı piyasaya sürecek ve eski zincirdeki sahiplerine yeni bir LUNA tokeni gönderecek. Eski Terra, Terra Classic olarak yeniden adlandırılacak ve yerel simgesi artık LUNA Classic (LUNC) olacak.

Binance, LUNA ve UST’yi listeden çıkardı

Binance, Terra kazasına yanıt olarak Mayıs ayının başlarında LUNA ve UST’yi listeden çıkarmıştı. UST, 1 dolarlık sabit fiyatından keskin bir şekilde düşerken, LUNA değerinin yaklaşık %99’unu kaybetti.

Binance’in Terra’yı nasıl destekleyeceği ve borsanın yeni LUNA tokenini listeleyip listeleyemeyeceği henüz belli değil.

En iyi çözüm yolunu sunmayı amaçlayan canlanma planı üzerinde Terra ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyoruz.  

Binance, yaklaşmakta olan airdrop için Terra’ya veri sağlıyor olabilir. Terra kurucusu Do Kwon daha önce Terraform Labs’in airdrop’a veri toplamak için büyük borsalarla çalıştığını söylemişti.

Changpeng Zhao, Terra’yı kaza konusunda eleştirmişti ve ekibin daha önce müdahale etmesi durumunda bunun önlenebilir olduğunu açıklamıştı.

Terra 2.0’ın liste kaderi belirsiz

Şimdiye kadar, çoğu büyük borsa, Terra 2.0’ı listeleyip listelemeyeceklerine dair çok az ayrıntı verdi.

Güney Kore’den yerel basında çıkan haberlere göre, ülkedeki büyük borsalar yeni tokeni listeleme konusunda tereddüt ediyor.

Ancak Güney Kore’nin en büyük borsası olan Upbit’in Terra 2.0’ı listelemeye açık olduğu bildirdi. Kripto borsası HitBTC ayrıca bir Tweette yeni tokeni destekleyeceğini belirtti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin