Binance Terra Classic için önemli bir haber daha duyurdu!
Binance Terra Classic için önemli bir haber daha duyurdu!

Binance Terra Classic için önemli bir haber daha duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Terra Classic (LUNC) için sıfır işlem ücretini duyurdu. Pazartesi günü en büyük kripto borsası Binance, Binance Convert’e Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) eklediğini söyledi. Kullanıcılar LUNC ve USTC’yi BTC, BUSD, USDT ve diğer tokenlere karşı Binance Covert aracılığıyla sıfır ücretle takas edebilecek.

Binance, 12 Eylül tarihinde yaptığı resmi duyuruda, her iki Terra tokenini Binance Convert’e eklediğinden, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için daha fazla destek olacağını duyurdu.

Kullanıcılar artık LUNC ve USTC’yi Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) vb. gibi desteklenen herhangi bir kripto paraları sıfır ücret karşılığında dönüştürmek için Binance Convert hizmetini kullanabilecek.Kripto borsası, hizmetlerine LUNC desteği eklemenin Binance’deki ticaret hacmini artırmaya yardımcı olacağına inanıyor. Ayrıca, Terra topluluğuna da destek veriyor. Binance, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için sıfır ücretli ticaret imkanı sunuyor.

Yakın zamanda Binance, Terra Classic ağı aracılığıyla Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için %1,2 vergi yakım desteği vereceğini bildirdi. Bununla birlikte, borsa yalnızca para yatırma ve çekme gibi işlemler için vergi desteği verecek. Topluluğun kararı beğenmemesinin ardından Binance, Terra Classic için zincir dışı vergi yakmayı gözden geçirebileceğini açıkladı.

Kripto borsası Binance şu anda LUNC arzının yaklaşık %35’ini elinde bulunduruyor.  Topluluğun, Terra Classic ve USTC’nin yerinde vergi indirimi ve marj ticareti sunması için Binance’e ihtiyaç duyuyor.

Terra tokenleri %200’ün üzerinde yükseldi

Topluluk tokenleri canlandırmayı amaçladığından, Terra tokenleri büyük ticaret hacmi kaydediyor. Aslında, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC), kripto piyasasına göre ilk 100 kripto para rasında yer aldı. LUNC fiyatı bir haftada %200’ün üzerine fırlayarak 0,00058 dolara ulaştı.

Terra (LUNA) da sadece 2 saat içinde %200’ün üzerinde bir yükseliş kaydetti. Bu da fiyatın 7,06 dolara ulaşmasına neden oldu. LUNA, günlük işlem hacminde yaklaşık 6 milyar dolar kaydetti ve bu, LUNC’nin günlük işlem hacminin neredeyse iki katına sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin