Sıcak Haber: Binance, Terra Classic ile ilgili yakımları artacak mı?

Binance, Terra Classic hakkında önemli bir yakım işlemi uygulayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayında Terra çöküşü yaşandıktan sonra, proje ile ilgili sular biraz durulmuştu. Ancak bazı gelişmeler devam ediyordu. Bu ay içinde ise bu gelişmelerin daha fazla neticesi görülüyor. Bunlardan biri de Terra kurucusu hakkında tutuklama kararı…

Tutuklama kararı sadece bulunduğu ülkeden gelmedi. Aynı zamanda Interpol tarafından da kırmızı listeye alındı. Bu tür gelişmeler sürerken Terra Classic olarak bilinen kripto para birimi hakkında Binance önemli bir karara imza attı.

Terra Classic, Binance’tan yakım desteği alacak

LUNC topluluğunu yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Kullanıcılar için alım/satım ücretlerinde bir revizyona gidecek. Binance, tüm alım satım ücretlerinde Terra Classic için yakım yapacak. 

Spot ve marj alım satım çiftlerini LUNC yakma adresine göndererek bir yakma mekanizması uygulayacak. Binance tarafından yapılan açıklamada;

“Yakılacak belirli LUNC miktarı, USDT cinsinden eşdeğer değeri ve zincir üstü işlem kimliği, bir sonraki duyuruya kadar bu duyuruda her hafta güncellenecek.”

LUNC spot ve bir önceki haftadan yakılacak marjin ticaret çiftlerinde toplam işlem ücretlerinin hesaplanması her Pazartesi gerçekleşecek. Sonraki zincirleme yakma işlemi ve haftalık rapor, her Salı itibarıyla yapılacak.

Yakılacak LUNC spot ve marjin ticaret çiftlerindeki ilk işlem ücretleri grubu 2022-09-21 ile 2022-10-01 arasında hesaplanacak.

Terra Classic dışında bir belirteçte (örneğin USDT, BUSD ve BNB) toplanan LUNC spot ve marjin ticaret çiftlerindeki işlem ücretleri, her Pazartesi Binance’de gerçek zamanlı döviz kurlarıyla LUNC’a dönüştürülecek. Sonuç olarak Binance Terra Classic için 0,1 yakım işlemi yapacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin