Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Öğlen saatlerinde spot ticaretinde sıkıntı yaşayan lider kripto para borsası, tüm işlemleri askıya almıştı. Piyasanın daha çok durağan olduğu bir anda yaşanan bu sorun yatırımcılar tarafından tepkiye yol açmıştı.

Dünyanın en büyük dijital varlık fiyatı olan Bitcoin, Binance borsasının yaşadığı sıkıntı nedeniyle kritik bölgeyi kaybetti. BTC/USD paritesi aniden 400 $ düşerek 28.000 $ seviyesini kaybetti. Ancak Bitcoin, 28 bin dolar fiyat seviyesini hızla geri kazandı. Fiyat şu anda yine dalgalı şekilde ilerliyor. Haber esnasında Bitcoin ortalama 27.860 $ fiyatla işlem görüyor.

Sorunla ilgili ilk açıklama hem borsa hem de CEO CZ tarafından gelmişti. Yaklaşık 3 saat içinde çözüme kavuşan sorun tamamen ortadan kalktı. Bir eşleşme motorunda ortaya çıkan sorun, ekip tarafından çözüldü.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin