Binance son günlerin popüler altcoin'ini listeliyor
Binance son günlerin popüler altcoin'ini listeliyor

Binance son günlerin popüler altcoin’ini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance bugün önemli bir açıklama yaptı ve Conflux Network’ü (CFX) isimli koinin listeleneceğini açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Binance, Conflux Network’ü (CFX) listeleyecek ve CFX / BTC, CFX / BUSD ve CFX / USDT alım satım çiftleri için 29 Mart 2021 Türkiye saatiyle Saat 14:00’da ticaret başlayacak.

Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak CFX yatırmaya başlayabilirler.

Conflux Network (CFX) nedir?

Conflux Network, yüksek verim ve hızlı onay sağlamayı amaçlayan ölçeklenebilir ve merkezi olmayan bir blok zinciri ağıdır. Tek bir zincirdeki işlemleri defterine kabul eden Ethereum’un aksine, Tree-Graph eşzamanlı tüm bloklardaki işlemleri birleştirir ve işler. CFX, Conflux Network’ün yerel hizmet tokenı olup consensus birliği, ekosistem teşviki, yönetişim ve pay alma için kullanılır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin