Binance Smart Chain ücret yakma mekanizmasını tanıtacak
Binance Smart Chain ücret yakma mekanizmasını tanıtacak

Binance Smart Chain yeni ücret yakma mekanizmasına geçiyor! BNB fiyatı artar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Smart Chain’de BEP-95 güncellemesi geliyor. Yeni güncelleme, tıpkı şu anda Ethereum ağında kullanılana benzer gerçek zamanlı bir ücret yakma mekanizması sunacak. Ağ içindeki yeni mekanizmanın temel amacı, BNB’yi daha değerli kılmak ve yanma sürecini hızlandırmak.

Binance güncellemesi BNB fiyatını artırabilir mi?

Mekanizmanın iki ana hedefi, BNB’nin yanma sürecinin hızlandırılması ve BSC’nin daha da merkezsizleştirilmesi. Yeni güncelleme, ağı etkileyecek iki mekanizma içeriyor:

  • Şu anda doğrulayıcılara dağıtılan sabit ücretin yakılması.
  • Yönetilebilir bir yakım oranı.

BSC için yakma mekanizmasının tanıtılmasıyla, BNB yakım süreci önemli ölçüde hızlanacak ve bu da kripto paranın gerçek değerini olumlu yönde etkileyecek. Daha önce, deflasyonist bir etki nedeniyle, Ethereum fiyatı önemli ölçüde artmıştı.

GAS ücretlerinin ağda yeniden dağıtımına BNB sahipleri karar verecek. Katkıda bulunan kişi, doğrulayıcıların ve yetki veren ödüllerinin BNB cinsinden azalmasını bekleyecek. Ancak dolaşımdaki arz önemli ölçüde düşebileceğinden, katkıda bulunan kişi güncellemeden sonra USD değerinde bir artış görmeyi bekliyor olacak.

BSC ağında Bitcoin ve Ethereum ağlarında olduğu gibi madencilik ödülleri bulunmadığından, GAS ücreti doğrulayıcılar arasında yeniden dağıtılıyor. BSC ağında, GAS ücreti ağdaki her bir doğrulanmış bloktan toplanıyor ve ardından iki akıllı sözleşme arasında dağıtılıyor.

Ağ güncellemeyi uygulamayı kabul ederse, yönetilebilir “burnRatio” parametresi ağa tanıtılacak. Her bloğun sonunda, doğrulayıcı, daha sonra yakma mekanizmasını başlatacak olan yatırma işlevini çağırabilecek. Kripto paraların yakılması, belirtilen yanma adresine ücret aktarılarak sağlanacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin