featured

Binance Smart Chain ağında yatırım yapılabilecek 5 alternatif coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance altyapısını kullanan projeler ciddi değerlere ulaşıyor. Bunu daha önceki dönemlerde gördük. Bu yüzden kripto ayrımı yapmak isteyenler Binance Smart Chain altyapısın kullanan Çin’lere de göz atabilir. Peki 2023 yılında hangi para birimleri öne çıkabilir?

5 Alternatif Binance Smart Chain coin’i

2023’te yatırım yapmayı düşünen bireysel yatırımcılar için birbirinden farklı 5 coin’i sizler için derledik. Düşük ödemeleri ve anlık işlemleri sayesinde Binance Akıllı Zincir büyüyor ve piyasada yaygın olarak kullanılan büyük akıllı sözleşme ağlarından biri olarak hizmet veriyor.

Mobox

Oyun dünyasının yeni yüzü olan Mobox, 2022 ayı döneminde piyasaya giriş yapmıştı. Kazanmak için oyna oyunların ve takas edilemez jetonların hayranlarına hitap eden Mobox, popüler bir GameFi platformudur. Platform, Mobox’ın meta veri deposunun adı olan “MOMOverse” olarak bilinen sürükleyici bir ürün ekosistemi oluşturmak için DeFi, oyun ve topluluğu birleştiriyor.

BinaryX

BSC ağındaki en iyi kripto oyunlarından biri olan CyberDragon’un arkasında yer alan BinaryX bir diğer tercihiniz olabilir. Proje, aktif bir kullanıcı tabanı oluşturmada başarılı oldu. Bir sonraki Axie Infinity’yi arayan yatırımcıların büyük ilgisini şimdiden çekti gibi.

Baby Dogecoin

Yatırım yapabileceğiniz üçüncü coin ise Baby Doge. Piyasa değerine göre en büyük kripto paradan ilham alan Baby Dogecoin, Binance Smart Chain’in yerlisi olan ve sahiplerine fayda sağlamak için benzersiz ödül ve ücret yapılarına sahip bir kripto para birimidir. 

Uzman ve analistlerin tahminlerine göre Baby DogeCoin’in 2030’daki minimum değeri 0,0000051$ civarında olabilir. Ayrıca bir başka piyasa tahminlerine göre, Baby DogeCoin 2023’te maksimum 0,0000075$ fiyat seviyesine ulaşabilir.

BSCPad

Pad projeleri kripto dünyasının yeni popüler isimlerinden biri oldu. BSCPad, öncelikle BNB Zinciri ekosistemine odaklanıyor. AIOZ, GameZone ve MetaVPad gibileri de dahil olmak üzere 2021’in en karlı projelerinden bazılarının kitlesel fonlamaya ve kuluçkaya yatırılmasına yardımcı oldu.

CoinWind

COW, düşük tek varlık getirisi sorununu ortadan kaldırmak için bir kullanıcının taahhüt ettiği belirteci ilgili bir çiftle (örneğin BSC/BUSD) otomatik olarak eşleştirerek mevcut Defi madenciliği ortamını yeniden şekillendirmeyi amaçlayan bir platformdur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin