Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance, Singapur FIAT borsası için canlı para beta testini 18 Eylül’de başlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in büyük bir kripto para birimi borsası olduğu konusu su götürmez bir gerçek. Bu gerçekten yola çıkarak Binance’in hakimiyet alanını genişletmek için uzun süredir çalıştığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Binance CEO’su Changpeng Zhao twitterdan “Binance Singapur FIAT borsası için canlı para beta testini 18 Eylül’de başlatacak.” açıklamasında bulundu. Bu özelliğin yalnızca davetiyeye dayalı olarak sunulması bekleniyor. Bu tweet, Singapur’da gerçekleşen Cumberland zirvesinin ikinci gününde paylaşıldı.

Binance Singapur adımıyla daha da büyüyecek

Bununla birlikte, çoğu kripto para borsası büyük ölçüde ETH’ye veya BTC’ye likidite için temel varlık olarak bağlı olduğundan, FIAT ile eşleştirilen kripto tokenlerinin listesi kesinlikle kripto benimsemeye yönelik büyük bir adım olacak.

Binance: “Bu yıl için sayılar inanılmaz.”

Kurulduğu günden beri, günlük işlem hacmini artırabilen Binance, şu anda ticaret hacmi açısından dünya çapında en büyük kripto para birimi borsası oldu. Borsa ilk olarak Çin’de kuruldu ancak ofisi ve sunucuları daha sonra Japonya’ya ve son olarak da Malta’ya taşıdı. Bu durumun, kripto alanındaki mevcut katı düzenlemelerden kaynaklandığı belirtiliyor. Yaklaşık 10 Milyon yatırım kullanıcısı olan Binance’in bu yılı 1 milyar dolar net kârla kapatması bekleniyor. Binance, Afrika ve Bermuda gibi alanlara kadar genişlemeyi planlıyor.

cryptopotato

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin