Binance, bu Shiba Inu ticaret çiftini listeden kaldırma kararı aldı!
Binance, bu Shiba Inu ticaret çiftini listeden kaldırma kararı aldı!

Binance, bu Shiba Inu (SHIB) ticaret çiftini listeden kaldırma kararı aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası devi Binance, SHIB/AUD ticaret çiftini listeden çıkarma niyetini açıkladı. Bugün erken saatlerde duyurulan değişiklik, 26 Mayıs 05:00 UTC’de yürürlüğe girecek.

Shiba Inu tokeni sadece etkilenen tek varlık değil. Binance, SHIB/AUD’nin yanı sıra diğer birkaç ticaret çiftinin de kaldırılmasını istiyor.

Binance, SHIB/AUD ticaret çiftini ve diğerlerini listeden kaldırıyor

26 Mayıs 03:00 UTC’de, listeden çıkarılacak çiftler arasında APT/BRL, AMP/BTC, BEL/ETH, FIS/BRL, GAL/ETH ve GMT/BRL bulunmaktadır. Birkaç saat sonra, 05:00 UTC’de Binance şu çiftleri kaldıracak: APE/AUD, AVAX/AUD, AXS/AUD, DOT/AUD, FTM/AUD, LINK/AUD ve SAND/AUD. Ardından, 06:00 UTC’de GMT/GBP, JASMY/BTC, KP3R/BNB, REI/BNB, SANTOS/BRL, STMX/BTC ve XTZ/BNB ticaret çiftleri de listeden çıkarılacak.

Borsa, kullanıcıların potansiyel kayıpları önlemek için listeden çıkarılan çiftlerle ilişkili ticaret botlarını ayarlamaya veya iptal etmeye teşvik ediyor.

Bu, Shiba Inu’nun Binance’teki durumunu etkileyen listeden çıkarmaların sonuncusu. Bu duyuru, Mart ayında SHIB/BUSD işlem çiftinin borsadan kaldırıldığı bir önceki durumu takip ediyor.

Bu yılın başlarında Binance, SHIB/GBP ticaret çiftini ve diğerlerini de listeden çıkardı. Bu çiftler, 6 Ocak’tan itibaren ALPHA/BNB, ASTR/ETH, CELR/ETH ve DAR/ETH’yi içeriyordu. Platform ayrıca bu çiftler için strateji alım satım hizmetlerini de sonlandırdı.

En son listeden çıkarılmış olmalarına rağmen, kullanıcıların Shiba Inu’yu platformdaki diğer mevcut çiftlerle takas edebileceğini belirtmek önemlidir. SHIB/USDT çifti, yaklaşık 22,95 milyon dolarlık bir işlem hacmiyle, kripto paranın toplam işlem hacminin %15,45’ini oluşturuyor. Binance ayrıca SHIB/BUSD, SHIB/TRY ve SHIB/DOGE alım satım çiftlerini sunmaktadır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin