Binance güvenli varlık fonu 1 milyar dolara yükseltildi
Binance güvenli varlık fonu 1 milyar dolara yükseltildi

Binance güvenli varlık fonu 1 milyar dolara yükseltildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto ve blockchain altyapı sağlayıcısı Binance, bugün Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonunu 1 milyar dolar olarak güncellediğini duyurdu.

Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu (SAFU), Binance tarafından Temmuz 2018’de kullanıcıların çıkarlarını korumak için kurulmuş bir acil durum sigorta fonudur. Fon kurulduğunda Binance, kullanıcıların çıkarlarını korumak adına fonun büyüklüğü artırmak için alım satım ücretlerinin belirli bir yüzdesini bu sigorta fonuna ayırıyor.

Binance Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şunları söyledi: “Binance’de her zaman ‘fonlar güvende’ dedik ve bugün Binance Güvenli Varlık Fonu boyutu, kullanıcıları bu tür olası sorunlara karşı korumanın yanı sıra etkili bir koruma görevi görüyor. Son teknoloji güvenliğimizle birleştiğinde, kullanıcılarımızın çıkarlarının iyi korunduğundan eminiz.

CZ ekledi:

“Şeffaflık, güven inşa etmenin önemli bir unsurudur, bu nedenle sigorta fonu cüzdan adresimizi yayınlıyoruz. Tüm merkezi borsaları, tüm ekosisteme fayda sağlayacak ve hükümetlere, düzenleyicilere ve önemli paydaşlara kolektifimizi gösterecek şekilde aynı şeyi yapmaya çağırıyoruz. Bu, kripto ekosisteminde güveni, bütünlüğü ve şeffaflığı koruma taahhüdüdür.”

Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu 2018’de ilk kurulduğunda, Binance olası güvenlik ihlallerine karşı sigorta sağlamak için tüm alım satım ücretlerinin %10’unu tahsis etmeye başladı. İleriye dönük olarak Binance, fon büyüklüğünün kullanıcıların çıkarlarını korumak için yeterli kalmasını sağlamak için SAFU’nun büyüklüğünü izlemeye devam edecek.

Güvenli Varlık Fonu, 29 Ocak 2022’deki açılış fiyatına göre 1 milyar ABD Doları değerindeydi. Fonun değeri piyasaya göre dalgalanacaktır. Fon iki cüzdan adresinde görüntülenebilir ve BNB, BUSD ve BTC’den oluşur. Cüzdan adreslerine bu ve bu linkten ulaşabilirsiniz.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin