Yatırımcıların merakla beklediği Arbitrum Airdrop için tarih belli oldu

Binance, Ripple sahiplerine Airdrop dağıtımını tamamladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının ekim ayında Ripple sahipleri için müjdeli bir haber paylaşmıştık. Topluluk için uzun süren mücadelenin ardından Airdrop ile beraber yeni token alımı gerçekleşti. Kripto para borsası, Ripple sahiplerine ilk FLR tokenlerini dağıttı.

Airdrop ile ilgili Celsius tarafında karışıklık devam ederken Binance, tüm bu yaşanılan süreçten sıyrılarak uzun süredir beklenen token dağıtımını yapmış oldu. Bugün itibarıyla borsa, yatırımcılara hak ediş olan token miktarı verildi.

10 Ocak’ta Flare Networks, kripto para birimi tarihindeki en büyük token dağıtım etkinliklerinden biri için canlı bir geri sayım yayınladı. Binance, kendi internet sitesinde, Ripple sahipleri için kendi tarafında token dağıtımının tamamlandığını iddia etti.

Ripple sahipleri için süreç tamamlanmış gibi

2 yıldan fazla bir süredir Ripple sahipleri için mücadele sürüyordu. Konuya ilişkin token platformu geri sayım paylaştı. Fakat Binance dağıtım işlemlerinin gerçekleştiğini bizzat duyurdu. 

Kısacası Flare tokenleri sonunda Airdrop ile beraber dağıtılmaya başlandı. Flare, Ripple ağını akıllı sözleşmelerle uyumlu hale getirmeyi amaçlayan bir katman 1 Ethereum Sanal Makinesi (EVM) blok zinciri.

Milyarlarca token sahiplerini buluyor

Geçtiğimiz yıl ekim ayında ilk müjde verilmişti. Bu müjde de yapılan açıklamaya göre, anlık görüntü ile Ripple sahipleri, daha önce Spark olarak bilinen Flare’den talep edilebilir tokenin %15’ini alacaktı.

İlk doğrulanan XRP defteri endeks numarasında, Binance’in 12 Aralık 2022’den büyük veya buna eşit bir zaman damgası vardı. En az 10 tokene sahip olan kullanıcılar, FLR almaya hak kazandı. Her bir XRP tokeni için 0,1511 FLR verildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin