Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Binance Rezerv Kanıtı, yatırımcılar için teminatı kanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayında yaşanan FTX iflası borsaların kendini daha çok sorgulamasını sağladı. Yatırımcıların borsalara karşı güne duymaması sonucunda yeni kararlar alındı. Ülkenin düzenleyicileri de işin içine girmesiyle süreç daha da ciddi bir şekil aldı. Sonuç olarak merkezi borsalar rezerv kantı yapmak zorunda kaldı.

İlk rezerv kanıtlarından birini ise Binance açıkladı. Lider kripto para borsası, kasım ayının sonlarında teminat kanıtını paylaşacağını duyurmuştu. Öncelikle BTC açıklayacağını duyuran Binance, rezerv kanıtına başlamış oldu.

Kripto para borsası, ilk rezerv ispatı (PoR) denetim raporu, şirketin toplu müşteri çekme işlemleri için yeterli varlığa sahip olduğunu ve müşterilerin kaldıraçlı pozisyonları teminat altına almak için yeterli marj koydu.

Binance rezerv kanıtının detayları ortaya çıktı

PoR denetimi,  uluslararası denetim, vergi ve danışmanlık firması Mazars’ın Güney Afrika iş birimi tarafından 22 Kasım 2022’de gerçekleştirildi. Binance’in müşterilerin para çekme işlemlerini yerine getirmek için yeterli varlığa sahip olduğunu doğrulamak için çeşitli yöntemler kullandı.

İlk olarak denetim firması bağımsız olarak BNB Chain, Bitcoin, Ethereum ve Binance Smart Chain’deki cüzdan adreslerindeki varlık bakiyelerini Binance yönetimi tarafından sağlanan bir Varlık Dengesi Raporuyla eşleştirdi. Şirket, varlıklarda %1’den az bir sapma buldu.

Mazars, Binance yönetimine, özel anahtara sahip olduklarından emin olmak için fonları belirli bir cüzdan adresinden taşıma talimatı verdi. İşlemler, denetim firmasının söz konusu adreslerin Binance’e ait olarak işaretlendiğinden emin olduğu Etherscan ve BSCScan’de doğrulandı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin