Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir
Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir

Çarpıcı Binance Research raporu: “Kripto piyasası dibi gördü”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Global kripto para borsası Binance’nin piyasa analiz kolu olan Binance Research, kripto döngülerini analiz eden bir rapor yayınladı. Sonuçlara göre, “korelasyon döngüleri hakkındaki veriler, kriptomarketin halihazırda dibe vurduğu fikrini destekleyebilir”.

Binance raporuna göre piyasa çoktan dibe vurdu

“Kriptoaktif Döngülerinin Araştırılması” başlıklı rapor, piyasa yapısına dayanan kripto varlıkların  korelasyonlarındaki değişikliklerini inceliyor ve kripto para birimlerinin diğer büyük pazarlara kıyasla hareketi hakkında bir fikir veriyor.

Rapor bulguları şu şekilde:

Yüksek korelasyon, piyasa duyarlılığının bu dönemde yerel bir maksimum bulduğunu ve eğilimin tersine dönebileceğini gösteriyor. Kripto tarihindeki en yüksek dahili korelasyonlar döneminde ortaya çıkan veriler, kripto marketin halihazırda dibe vurduğu fikrini destekleyebilir.

Raporda ayrıca, kriptoaktif varlıkların fiyat ortak hareketlerinin oldukça yüksek olduğu ve kripto pazarının durgunluğunun ve katılımcıların zayıf fiyatlandırma yeteneklerinin bunun olası nedenlerinden olduğu belirtiliyor. Buna ek olarak raporda, kripto para birimlerinin yaklaşık %7’sinin kurumsal yatırımcılar tarafından tutulduğu ve kripto varlıkların ABD borsasının beş katı bir ciro oranına sahip olduğu söyleniyor.

Bunun dışında, Binance geçtiğimiz günlerde, kara para aklama karşıtı süreçlerini iyileştirmek için CipherTrace ile bir ortaklık yaptığını açıkladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin