Bitcoin ağında balina işlemleri azalıyor, düşüş fırtınası son mu buluyor?
Bitcoin ağında balina işlemleri azalıyor, düşüş fırtınası son mu buluyor?

Binance, portföyüne 2 milyar dolar değerinde Bitcoin ekledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre Binance’e ait bir Bitcoin adresi ortalama 46.553,68 dolar fiyatla rezervine 43.000 BTC eklediği ve düşüşü satın almak amacıyla toplam dolar değeri ise yaklaşık 2 milyar dolara çıktı.

Cüzdan şu anda 116.601,13 BTC bulundururken yazım sırasındaki değerle hesaplandığı zaman toplam cüzdan değeri 4.9 milyar dolar değerine sahip olduğu ortaya çıkıyor. Bitcoin milyarderleri de aynı şekilde BTC fiyat düşüşünden faydalanıp Bitcoin alımı yapmaya devam ediyor.

Bitcoin 42.000 dolar işlem aralığının altında işlem görürken, BTC balinaları (büyük yatırımcılar) daha düşük fiyatlarla daha fazla Bitcoin biriktirmeye başladı. Bu fiyatı indirimli olarak değerlendiren balinalar düşüşü fırsat olarak görüyor.

Başka yerlerde, üçüncü en büyük BTC adresi, sadece iki gün önce 551 BTC daha ekleyerek daha fazla Bitcoin’i portföyüne eklemeye devam etti. Cüzdan, 40.000 dolarlık işlem aralığında agresif bir şekilde alım yapmaya devam ediyor. Cüzdan şu anda 5.07 milyar dolar değerinde toplam 121.396 BTC’ye sahip.

Yüklü miktarda Bitcoin alımı yapan balina kim?

Sosyal medya platformlarında 43.000 dolarlık BTC’yi satın alan cüzdanın gerçek sahibinin kim olduğu konusunda bazı tartışmalar yaşandı. Ancak Binance, 2019’da gönderilen bir tweet’te adresin sahibi olduğunu doğrulamıştı.

“3LYJfcfHPXYJreMsASk2jkn69LWEYKzexb” cüzdan adresinin amaçlanan kullanımı, şirketin Binance Chain’de BTC’ye sabitlenmiş bir BEP2 tokeni olan BTCB ile başlayarak bir dizi kripto sabitlenmiş token yayınlamasıydı.

Bununla birlikte, cüzdan, dünyanın en büyük kripto para birimi değişimi için soğuk cüzdan haline gelmiş gibi duruyor. Balina takip platformu @whale_alert tarafından geçen yıl Nisan ayında atılan bir tweette, cüzdan tekrar Binance BTC yedek cüzdan adresi olarak etiketlendi.

Cüzdan, Binance Smart Chain 13.001 BTC basmak için kullanılmış olsa da, sahibi 2019’daki açılışından bu yana tek bir BTC satışı gerçekleştirmedi. Bitcoin, bu yazının yazıldığı tarih itibariyle 41.740 dolardan işlem görüyor.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin