Binance popüler Altcoin’i listeliyor
Binance popüler Altcoin’i listeliyor

Binance popüler Altcoin’i listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance bugün önemli bir açıklama yaptı ve RAMP (RAMP) isimli koinin listeleneceğini açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Binance, İnovasyon Bölgesinde RAMP’yi (RAMP) listeleyecek ve RAMP / BTC, RAMP / BUSD ve RAMP / USDT işlem çiftleri için 22 Mart 2021 Türkiye saati itibariyle saat 12:00’da işlem açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak RAMP yatırmaya başlayabilirler.

RAMP (RAMP) nedir?

RAMP, stake edilen dijital varlıklardan likit sermayenin kilidini açmaya odaklanan merkezi olmayan bir finans ekosistemidir. RAMP ekosistemini kullanarak, stake edilen varlıklara sahip kullanıcılar stake ödülleri almaya devam edebilir, stake odaklı portföylerinde sermaye takdir potansiyelini koruyabilir ve aynı zamanda yeni fırsatlara yatırım yapmak için likit sermayenin kilidini açabilir. RAMP, platformun yerel fayda tokenı olup yönetişim, stake etme ve likidite madenciliği için kullanılabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin