Binance, Polygon'un MATIC yakımına destek veriyor!

Binance, Polygon’un MATIC yakımına destek veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’a rakip bir ölçeklendirme ve altyapı geliştirme platformu olan Polygon (MATIC), Ethereum ve Binance Coin gibi bir token yakma mekanizması kurmak için bugün güncelleme yayınladı.

Polygon, platformun tokeni MATIC’i yakmak için önce bir test ağı EIP-1559 güncellemesi yayınlamıştı. Bu adım, tokenin ekosistemine daha iyi işlem ücreti görünürlüğü sunacak. İlk testnet duyurusu Polygon tarafından 14 Aralık 2021’deki resmi blog yazısı aracılığıyla yapılmıştı.

Dün ise Polygon, EIP-1559 güncellemesini 18 Ocak’ta ana ağda yayınlayacaklarını bildirdi. Ardından bugün Binance, Polygon ağ yükseltmesini ve hard fork’u desteklemeye hazır olduğunu açıkladı. Dünyanın önde gelen borsası, bu duyuruyu tweet yoluyla kamuoyuna duyurdu ve resmi blog gönderisinde ayrıntıları verdi.

MATIC ticareti etkilenmeyecek

Bu duyurunun detaylarına baktığımızda, Binance’in bugün yaklaşık 23.850.000 Polygon blok yüksekliğinde Polygon ağ yükseltmesini ve hard fork’unu taşıma planı olduğunu gördük.

Raporlara göre, yükseltme sırasında MATIC ticareti etkilenmeyecek. Bunun yanında, tokenin para yatırma ve çekme işlemleri askıya alınacak.

Binance ekibi, teknik ekip yükseltilmiş ağın istikrarlı olduğundan emin olduktan sonra token için para yatırma ve çekme özelliklerinin yeniden etkinleştirileceğini açıkladı.

Binance hesaplarında bu tokeni bulunduranların, borsa sürece dahil olan tüm teknik gereksinimleri karşılama sözü verdiği için yükseltme konusunda endişelenmelerine gerek yok. Borsa, yükseltme sırasında MATIC için yeni token oluşturulmayacağını doğruladı.

cryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin