Binance platformunda EOS'un ticaretini durdurdu
Binance platformunda EOS'un ticaretini durdurdu

Binance platformunda EOS’un ticaretini durdurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ana ağ lansmanı çok yakında ve tüm büyük kripto para birimi borsaları EOSIO platformunun başlatılması için destek sözü verdi. Borsalar müşterileri için token takasını yapacağını açıkladı. Bugün ana ağ lansmanı için Binance platformunda EOS’un ticaretini durdurdu.

Binance platformunda EOS’un ticaretini durdurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarında biri olan Binance, EOS ERC-20 tokenlerinin ticaretini ve değişimini askıya aldı. EOS depozitleri ve para çekme işlemleri Binance platformunda 31 Mayıs 0:00 UTC’den itibaren geçici olarak durduruldu. Binance, EOS için iki yeni ticaret çiftini platformuna ekledi:

  • EOS-Binance Coin (BNB)
  • EOS-Tether (USDT)

Bu yeni işlem çiftleri ile önümüzdeki günlerde BNB ve USDT işlem çiftlerinde daha hızlı ve daha güvenli işlem yapılacağı için borsadaki kullanıcılara fayda sağlayacak. Mevcut piyasa türbülansı göz önüne alındığında bile, analistler EOS değerlerinin ana ağ lansmanı bir günden daha kısa bir süre içinde gerçekleştiğinden “çatıdan çekim” yapmasını bekliyor.

Binance’de, EOS ERC-20’nin takası bugün kendiliğinden başlayacak

Binance, EOS ERC-20’nin takasının bugün kendiliğinden başlayacağını belirten bir bildiri yayınladı. Ticaret, EOSIO platformunun takası ve serbest bırakılmasından sonra devam edecek. Bu süre zarfındaki duruş, müşterinin EOS ERC-20 tokenlerini Ethereum Blockchain’den EOSIO 1.0 Blockchain’e güvenli bir şekilde transfer etmek.

Borsa, müşterilerinin takas için gerekli olan adımları atacaklarından endişelenecek bir şeyleri olmadığını söyledi. Binance, müşterilerine sorunsuz bir geçişin gerçekleşmesini sağlamak için transferle ilgili tüm teknik gereksinimleri yöneteceklerine söz verdi. Bitfinex, Kucoin, Cobinhood, Bigone, Bitbns, OCTBTC, CoinSpot, OKEz, BitMart, Mercatox, Zebpay, coinDCX ve Kraken gibi diğer borsalarda EOSIO 1.0 sürümü için destek sözü verdiler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin