Binance Pay Beta piyasaya sürüldü: PayPal kripto'ya dönüşecek mi?
Binance Pay Beta piyasaya sürüldü: PayPal kripto'ya dönüşecek mi?

Binance Pay Beta piyasaya sürüldü: PayPal kripto’ya dönüşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kullanıcılar yakında Binance Pay ile anında ödeme gönderip alabilecekler. Bu proje, Kitlesel adaptasyona katkı sağlar mı?

Ticaret hacmine göre dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Binance Pay adıyla temassız ve sınırsız bir kripto ödeme ürününün beta sürümünü piyasaya sürdü. Borsa, kullanıcılarının PayPal’a benzer şekilde dünya çapında kripto ödemeleri gönderip almasını sağlayacak.

Kripto PayPal mı?

Bugün erken saatlerde şirketin CEO’su Changpeng Zhao tarafından sunulan Binance, en son ürünü Binance Pay’i piyasaya sürecek. Proje, şu anda beta aşamasında. CZ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Binance Pay, ödemelerin en çok kullanılan kripto vakalarından biri olduğunu düşündüğümüz için bu yıl geliştirmek için oldukça fazla zaman harcamayı planladığımız bir sepet ürün.

Kullanıcılar Pay cüzdanlarını, cüzdanın tercih ettikleri para birimlerini harcayacak şekilde ayarlayabilecekler. Şimdilik, Binance Pay cüzdanını Binance’deki Binance Spot cüzdanından para aktararak doldurmanın tek yolu.

binance-pay

Binance Pay cüzdanı ile Binance Kart cüzdanının aslında aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Bu, gelen veya giden fonların borsadaki aynı cüzdana yansıtılacağı anlamına gelir.

Beta aşamasında Binance Pay, günlük harcama limiti 1000 $ ve 24 saat içinde maksimum 10 işlemle sınırlı. Alımla ilgili limitler, aynı dönem için 5.000 $ ve 10 işlem.

CZ, tüccarlar hemen FIAT’a dönüştürüldüklerinde mallar için ödeme almaya daha istekli olduklarından, en son şirket girişiminin kripto para birimini benimsemesini geliştirmesi gerektiğini ekledi. Aynı anda, dönüşüm her iki taraf için de sorunsuz olacağından kullanıcılar doğrudan kripto ile ödeme yapacak.

Binance Light: Binance’in yeni başlayanlar için uygulaması

Binance Pay duyurusunun yanı sıra Binance, borsa uygulamasının aktif tüccar olmayan yeni kripto kullanıcılarını hedefleyen daha hafif bir sürümünü duyurdu.

Doğal olarak, değişim uygulamasından daha az seçeneği olacak, ancak Zhao tarafından belirtildiği gibi daha da hızlı çalışması gerekiyor. Hafif sürümün sahip olduğu özelliklerden bazıları, şirketin kullanıcı tabanının % 90’ından fazlasını karşılaması gereken eşler arası ticaret, FIAT ağ geçitleri ve ödeme kanalları.

Hafif sürüm, iOS ve Android için mevcut ve kullanıcılar bunu kolayca kullanmaya geçebilirler.

Bu haber ilk olarak cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin