Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Binance, oy vermek için kullanıcıların tokenlerini mi kullanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ile Uniswap arasında token ile ilgili problem oluştu. Yaşanılan problemle ilgili iki taraftan da açıklama geldi. İddiaya göre Binance oy vermek için kullanıcıların oyunu kullandı. Ancak binance tarafından yanıt gecikmedi.

Uniswap kurucusu Hayden Adams, Binance’in teknik olarak kullanıcılarına ait olan 13 milyon UNI tokenini devrettiğine dikkat çekti. Binance, kullanıcı belirteçlerini kötüye kullanma iddialarına, olanların yanlış anlaşıldığını söyleyerek yanıt verdi.

Binance, Uniswap DAO’da oy kullanma gücü ile ikinci en büyük varlık haline geldikten sonra, popüler DEX’in CEO’su Hayden Adams, durumu “benzersiz” olarak tanımlayarak açıkladı ve “UNI teknik olarak kullanıcılarına ait” dedi.

Binance ve Uniswap arasında anlaşmazlık mı var?

Uniswap, Binance’i yönetim oylarını toplamak için kullanıcı fonlarını kullanmakla suçladı. Adams, kripto borsasının DEX’in kararlarıyla nasıl ilişki kurmayı amaçladığının belirsiz olduğunu iddia etti. Compound’un cUNI ile olan eylemine atıfta bulunarak Binance kullanıcılarının “bu hükümet haklarını korumayı tercih edeceğini” savundu.

Binance, kendi hesaplarından 13,2 milyon UNI tokeni dağıttı. Şu anda, %6,7’yi kontrol eden risk sermayesi devi a16z’nin arkasından platformun oylama gücünün %5,9’unu elinde tutuyor. 

Tahsis edilen miktar, toplam UNI arzının yaklaşık %1.3’üdür. Bu, Binance’in gerekli %0,25 eşiğini aştığı için yönetim teklifleri sunmasına izin verecektir. Buna rağmen, oyları geçmek için gereken %4 yetersayı sağlayamadı.

Hareket, kendisini DAO’nun ikinci en güçlü oy veren üyesi olarak konumlandırarak dünyanın en önde gelen merkezi olmayan kripto borsası üzerinde kontrol sahibi olmak için en büyük merkezi kripto borsası güreşlerinden biri olarak görülüyor. Olaya Binance CEO’su da dahil olarak problemin çözüleceği paylaşıldı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin