Binance operasyonlarını tüm Afrika'ya genişletmeyi planlıyor.
Binance operasyonlarını tüm Afrika'ya genişletmeyi planlıyor.

Binance operasyonlarını tüm Afrika’ya yayıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su ChangPeng Zhao, African Blockchain Konferansı 2018 sırasında Binance operasyonlarını tüm Afrika’ya genişletmeyi planladıklarını duyurdu. Binance, ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri.

Konferansta, Blockchain’in Afrika’da ne kadar hızlı geliştiği tartışıldı

Konferans 23 ve 24 Mayıs’ta Uganda Kampala’da gerçekleştirildi ve Blockchain teknolojisinin nasıl benimsenebileceğine ve daha sonra nasıl etkileneceğine dair bilgi sağlamayı amaçlıyor. Konferansta, Blockchain teknolojisinin Afrika’da ne kadar hızlı geliştiği tartışıldı. Uganda Başkanı Yoweri Museveni, Blockchain teknolojisi ve artan faydaları hakkındaki görüşlerini paylaştı. Uganda Blockchain Association Başkanı Kwame Rugunda konuya yönelik şunları söyledi:

Konferans, temel olarak Blockchain’e dayalı bir ekosistemi nasıl oluşturabileceğimiz üzerine somut olacak ve bu, Blockchain teknolojisine dayanan küresel müzakerelerin hayati bir parçası olmak için kendimizi konumlandırma fırsatı olacak. Hükumetlerimizde ve işletmelerimizde geliştirilmiş şeffaflık ve hesap verebilirlik, Blockchain teknolojisinin dahil edilmesinin birkaç avantajından biri. Bunlar Uganda’nın ekonomik büyümesini artırmanın ve onu bir yatırım hedefi haline getirmenin temel faktörleri.

Binance operasyonlarını tüm Afrika’ya genişletmeyi planlıyor

Blockchain Konferansı sırasında ChangPeng Zhao, Binance’nin Uganda’da bir borsa açmak için çalıştığını, aynı zamanda faaliyetlerini Uganda’nın ötesine geçerek Kenya dahil bütün Afrika’ya yaymayı düşündüğünü söyledi. ChangPeng Zhao konuya yönelik şunları söyledi:

Uganda başlamak için çok iyi bir nokta ama biz faaliyetlerimizi bütün Afrika’ya genişletmek istiyoruz. Sadece Uganda’da yerel bir topluluk oluşturarak kendimizi sınırlamak istemiyoruz. Çeşitli kuruluşlarla çalışmalarımıza büyük ilgi gösteriyoruz ve her zaman olabildiğimiz kadar kurumla ortaklık kurmak istiyoruz.

Konferans 21’den fazla Afrika ülkesini bir araya getirdi

Afrika Blockchain Konferansı, Blockchain teknolojisinin büyümesini, ilerlemesini ve geleceğini tartışmak için 21’den fazla Afrika ülkesini bir araya getirdi. Uganda’daki Blockchain Association tarafından, Uganda merkezli bir Blockchain inovasyon platformu olan Crypto Savannah ile birlikte düzenlendi.

Crypto Savannah, Uganda’nın ekonomik dönüşümünü ve gençlik istihdamını Blockchain teknolojisi yardımıyla desteklemek için Binance ile işbirliği yaptı. Ülkede iş yaratmak ve yatırımları arttırmak için çalışıyorlar. Binance, eğitim, yapısal değişim ve destekleyici girişimleri ve Blockchain teknolojisiyle yenilik getiren yeni girişimcileri sağlamak için çalışıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin