Binance, büyük bir yatırımla banka satın almayı düşünüyor

Binance, o Avrupa ülkesine yatırım yapacağını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın demirbaş borsalarından olan Binance, yeni yatırım ağını bugün itibarıyla duyurdu. Kripto para borsası, Avrupa’da önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Şirket, Fransa’da 100 milyon euro (108 milyon $) yatırım yapmak için bütçe ayırdı. Kripto borsası devi, Avrupa’daki ayak izini genişletirken Paris merkezli başlangıç inkübatörü Station F ile bir ortaklık duyurdu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Çarşamba günü Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde açıklamayı yaptı. CEO, “Fransa, Avrupa’da bu endüstrinin lideri olmak için benzersiz bir konuma sahip” dedi ve şirketin halihazırda ülkede yaklaşık 50 kişilik bir ekibe sahip olduğunu söyledi.

Binance, dev bir ortaklığa daha imza attı

Anlaşmanın bir parçası olarak startuplar, fikirlerini ve Binance ortaklarıyla potansiyel işbirliklerini geliştirmek için BNB Chain, NFT Labs ve Binance Labs ekiplerinden destek alacak.

Station F direktörü Roxanne Varza, 

“Blockchain ve kriptoyu daha iyi anlamak isteyen tüm insanlar için, bu yerin web3 dünyasına girmelerine yardımcı olacağını umuyoruz.” 

Paris zirvesinin açılış konuşmasında sözü alan CEO Changpeng Zhao, Binance’in Türkçe destekten başlayarak telefon hattı müşteri desteğini pilot olarak kullandığını da söyledi. Şu anda sohbet tabanlı desteğe dayanan şirket, sonunda tüm pazarlarda telefon tabanlı desteği sunmayı hedefliyor.

Kripto para borsası daha öncesinde ise Birleşik Arap Emirlikleri’nde yeni bir lisans izni almıştı. Şirket, dünyanın 4 bir tarafında faaliyetlerini eksiksiz şekilde sürdürmek istiyor. Bunun için ülke içinde farklı kurum ve kuruluşlarla anlaşma sağlıyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin