Binance üç yıl aradan sonra Çin’e geri döndü!
Binance üç yıl aradan sonra Çin’e geri döndü!

Binance mobil uygulama için opsiyon ticaretini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Binance bugün yaptığı açıklamada, mobil cihazlarda opsiyon ticaretini başlattığını duyurdu. Borsanın web sitesinde yer alan resmi duyuruya göre yeni ticaret seçeneği sadece Binance mobil uygulamasının en son sürümünde mevcut olacak.

Opsiyon ticareti geleneksel pazarlarda en çok kullanılan finansal ürünlerden biri. Kripto para endüstrisi, yeni yatırımcıları desteklemeye çalışan geleneksel bölgeye girdiği için kripto para alanında da benzer ürünler sunmak son derece önemli. Kripto etkinliğinin çoğu cep telefonları üzerinden gerçekleştiği için mobil uygulamaya opsiyon ticareti eklemek son derece mantıklı olarak değerlendiriliyor.

Binance opsiyon ticareti mobil uygulama üzerinden yapılabilecek

Binance tarafından bu ayın başlarında yayımlanan yeni hizmete ilişkin blog gönderisinde şu ifadeler yer almıştı:

Binance Options daha düşük bir giriş engeli sunar ve opsiyon yatırımcılarına esneklik sağlar. Yatırımcıların artık farklı zaman dilimlerinde fiyat hareketlerinden yararlanmalarına ve sınırlı risklerle sınırsız kârın keyfini çıkarmalarına izin veriyoruz. Binance Options, geleneksel opsiyon ürünlerinin aksine trader’ların ticaret deneyimini geliştirmek için sezgisel olarak tasarlanmıştır.

Geleneksel olarak opsiyon ticareti, yatırımcıların mutabık kalınan bir tarihte veya daha önce önceden belirlenmiş bir fiyattan varlık satın almalarını ve/veya satmalarını sağlayan bir finansal araçtır. Bu varlıklar hisse senetleri ve emtialardan forex, kripto para ve endekslere kadar her şey olabilir.

cryptonewsz

Binance fiat desteğini genişletiyor: 5 yeni para birimi eklendi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin