Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

Binance Ethereum tokenleri için anonim bir mobil cüzdan aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, yeni mobil dijital cüzdan Trust Wallet’ı satın aldı.

Satın alma Binance’in hizmetlerine bir mobil cüzdan eklemesini sağlarken bir basın bültenine göre Trust Wallet, hem mevcut kullanıcı tabanı hem de merkezi olmayan diğer borsalar dahil olmak üzere Binance tarafından sunulan avantajlara erişebilecek.

Trust Wallet, ekibin özerk olarak çalışmaya devam edeceği açıklamasında bulundu.

Etheruma dayalı tokenlerle uyumlu olan platform açık kaynaklı, merkezi olmayan ve anonim bir platform olacak. Ayrıca platform 20.000’den fazla kripto varlığını depolayabilecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao açıklama yaptı:

Cüzdanlar kripto ekonomisinin en temel arabirimidir. Güvenli ve kullanımı kolay bir cüzdan, kripto paraların benimsenmesinin ve çoğalmasının anahtarıdır.

Changpeng Zhao bir e-postada CoinDesk’e şunları söyledi:

Trust Wallet’ı bağımsız bir marka ve ürün olarak tutmak istiyoruz. Bu cüzdan halen ekibin bebeği. Biz de bir vaftiz baba gibiyiz. Aslında daha fazla hizmeti Trust Wallet’a, merkezi olmayan borsa Binance Chain ile sıkı entegrasyon yaparak taşımayı planlıyoruz.

Trust Wallet alma kararının bir kısmı, platformun kullanıcı verilerini veya diğer özel bilgileri istememesi gerçeğinden kaynaklanıyor.

Changpeng Zhao ekledi

Sonuç olarak platform, güvenlik için güçlü bir üne kavuştu.

Trust Wallet’ın kurucusu Viktor Radchenko, projeyi diğer geliştiricilerin ileriye dönük olarak merkezi olmayan uygulamalar geliştirmesine yardımcı olan altyapının bir parçası olmak için ve açık kaynaklı bir cüzdan ihtiyacını doldurmak için başlattığını söyledi.

Bu, Trust Wallet’ın dünyanın en büyük ve en saygın borsasıyla çalışmak için inanılmaz bir fırsat.

coindesk

 En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin