Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!
Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!

Binance merkezsiz borsası Binance DEX ile ilgili yeni bir video yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayarlanmış işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 2019’un başlarında piyasaya sürülmesinden önce Binance DEX olarak adlandırılan merkezi olmayan borsanın yeni bir video demosunu yayınladı.

Çarşamba günü yayınlanan video, Binance DEX’in ticari ara yüzünü ve bir web kripto cüzdanı ile firmanın yakında bir test ağında bulunacağını söylediği Binance’ın yerel kamuya açık Blockchain’i Binance Chain’in keşfini gösteriyor.

Videoya dayanarak, Binance DEX, bazı ek özelliklerle mevcut merkezi değişime çok benzer bir ara yüze sahip olacak gibi gözüküyor. Örneğin, kullanıcıların özel anahtarları için 24 kelimelik bir hatırlatıcı ipucu oluşturma seçeneği, kullanıcıları hesaplarının durumu hakkında bilgilendirmek için bir “bakiye sekmesi” ve münferit cüzdan adreslerini gösteren gezinti çubuğunda bir “kullanıcı simgesi” bulunuyor.

Blockchain explorer ile kullanıcılar belirli bir bloğu arayabilir ve belirli bir blokta yer alan işlemleri görebilirler.

Binance’den gelen açıklama şu şekildeydi:

DEX’teki kullanıcı fonları, yalnızca kullanıcıların cihazında özel anahtarlar saklayan ve sunucuların kullanılmadığı, yani kullanıcıların yalnızca kendi kriptolarına erişebilecekleri bir sunucuya sahip olmayan bir altyapı olan Trust Wallet gibi merkezi olmayan cüzdan uygulamalarıyla güvence altına alınacak.

Binance DEX borsanın kendi zinciri üzerine inşa edildi

Binance DEX, bu yılın Mart ayında piyasaya sürülen Binance Chain üzerine inşa edildi. Sonuç olarak ise “düşük gecikme, yüksek verimli ticaret ve aynı zamanda merkezi olmayan parasal saklama” sunulması amaçlanıyor.

DEX ile traderler Binance’ın BNB tokenlerini ve diğer coinleri alım satım yoluyla gönderebilecek ve alabilecekleri söyleniyor. Binance, BNB’nin şu anda bir ERC-20 tokeni olmasına rağmen, yakında ana zincirinin lansmanı ile Binance Chain’ine geçeceği de dile getirildi.

Binance DEX’in ilk video demosu, kripto varlıklarının yayınlanması, listelenmesi ve ticaretinin temelleri olan bir komut satırı ara yüzü ile özetlenerek Ağustos ayında piyasaya sürülmüştü.

Huobi de merkezsiz bir borsa kurma planlarına sahip

Haziran ayında, Singapur merkezli kripto para borsası Huobi, açık kaynaklı bir Blockchain protokolü oluşturulmasında geliştirici desteği için finansman sağlayarak bağımsız bir merkezsiz kripto borsasına dönüşme planını da duyurmuştu.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin