Binance madencilik havuzunu başlattı! EthereumPoW (ETHW) fiyatı %15'in üzerinde yükseldi
Binance madencilik havuzunu başlattı! EthereumPoW (ETHW) fiyatı %15'in üzerinde yükseldi

Binance madencilik havuzunu başlattı! EthereumPoW (ETHW) fiyatı %15’in üzerinde yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Perşembe günü yaptığı yazım sırasında Ethereum Proof-of-Work (ETHW) madencilik havuzunun başladığını duyurdu. Duyurudan sonra, EthereumPoW (ETHW) fiyatı %15’in üzerinde yükseldi ve son 24 saatin en yüksek seviyesi olan 12,71 dolar seviysine ulaştı.

Binance Pool, 29 Eylül tarihinde yapılan açıklamanın ardından madenciler için Ethereum Proof-of-Work (ETHW) madencilik havuzunu resmen başlattı. Birleştirmeden sonra Ethereum madenciliğinin sona ermesiyle birlikte, EthereumPoW, Ethereum’u ETHW tokenleritanıtmak için sert çatalladı.

Binance Pool ayrıca Ethereum Proof-of-Work (ETHW) madencilik havuzunda ETHW madenciliği için sıfır işlem ücretini açıkladı. Buna göre kullanıcılar 29 Eylül – 29 Ekim tarihleri ​​arasında 10:00 UTC’de sıfır havuz ücreti karşılığında ETHW tokeni çıkartabilecek.

Binance, Binance Pool’daki ETHW desteğinin ETHW tokenler listesini temsil etmediğini iddia ediyor. EthereumPoW (ETHW), Binance’in diğer tokenler için yaptığı gibi katı inceleme sürecinden geçecek. Yatırımcının korunmasını ve daha iyi kullanım durumlarıyla tokenlerini listeleyebilecek.

Ayrıca, kripto borsası yalnızca ETHW’nin çekilmesine olanak tanıyacak.. Ancak, kullanıcılar Binance Convert hizmetinde ETHW’yi BUSD veya USDT karşılığında satabilme imkanına sahip.

Balinalar ve diğer yatırımcılar ETH varlıklarını tasfiye etmeye devam ederken, Ethereum (ETH) fiyatı Birleşmeden sonra düşüş yaşadı. Ayrıca, Birleştirmeden sonra ETH arzı 8.671 token kadar arttı. Bu arada, destek eksikliği nedeniyle ETHW fiyatı da düşüş yaşadı.

EthereumPoW fiyat artışları

EthereumPoW, kripto borsalarından destek eksikliği ve artan güvenlik riskleri nedeniyle yeterli ilgiyi görmedi. Ancak ETHW ile ilgili gelişmeler fiyatları yukarı çekmişti. Son zamanlarda, Ethereum’u destekleyen zincirler arası ETHW Köprüsü’nün piyasaya sürülmesi, fiyatın %40’ın üzerinde artmasına neden oldu. Binance Pool duyurusunun ardından ETHW fiyatı yaklaşık %15 arttı. ETHW fiyatı şu anda 12,47 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin