Binance, LUNC yakımlarını sürdürüyor: İşte haftalık bilanço…

Binance, LUNC yakımlarını sürdürüyor: İşte haftalık bilanço…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası, iki hafta önce başladığı Luna Classic yakımlarına tam hız devam ediyor. İki haftadır hiç ara vermeyen şirket, ikinci haftanın bilançosunu açıkladı. Geçen hafta hack saldırısına uğramasına rağmen borsa, görevlerini yerine getiriyor.

Büyük yakımlara imza atan Binance, LUNC için elini cömert tutuyor. Elbette bunda yatırımcıların payı da büyük. Dünyanın en büyük kripto borsası, 10 Ekim’de yaklaşık 1 milyon dolar değerinde yaklaşık 3 milyar Terra Classic (LUNC) tokeni yaktı. 

Diğer yandan Terra Vakfı’nın sabit varlığı USTC yeniden yükselişe geçti. Sabitleme teklifinin dolaştığı haberleriyle yüzde 40’lık bir performans gösterdi.

LUNC yakımları hızla devam ediyor

Bir başka büyük miktarda LUNC tokeninin en son yanması ile toplam arz 6.88 trilyon LUNC’a düştü. Sonuç olarak, Terra Classic fiyatı son 24 saatte yaklaşık %4 arttı.

Kripto borsası 3 Ekim’de 5,59 milyardan fazla Terra Classic (LUNC) tokeni yaktı. Binance daha önce LUNC spot ve marj ticaret çiftlerinde alım satım ücretlerini yaktığını duyurmuştu. Ancak, LUNC yakma mekanizması işlem ücretlerini etkilemiyor.

Binance, LUNC yakımlarını sürdürse de pek çok yatırımcı bundan memnun değil. Kripto topluluğu yakılan miktarı az buluyor. Ancak her şeye rağmen yakımların bir sonuca varacağı konuşuluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin