Sıcak Haber: Binance, Terra Classic ile ilgili yakımları artacak mı?

Binance, LUNC yakımıyla ilgili raporuna ulaştık: İşte yakılan varlık miktarı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto borsası Binance, geçtiğimiz hafta Luna mağdurlarını sevindirecek bir haber paylaşmıştı. Borsanın yaptığı açıklamada LUNC yakımını destekleyecekti. Bu destek ise hafta başında rakamlarla da desteklenmiş oldu. Düzenli bir şekilde yapılan işlemlerle ilgili borsa, yakılan miktarı açıklayacak.

LUNC yakımıyla ilgili ilk detay ve paylaşımlar geldi. Binance’in yakma için marj ve spot LUNC çiftlerinin işlem ücretlerini toplaması 1 Ekim’de sona erdi. Kripto topluluğunun çoğu borsadan LUNC yakma verilerini beklerken, lider borsanın yakımlarını merak etti.

Ne kadar LUNC yakıldı?

Yakım işlemleriyle ilgili veri hafta sonu sona erdi. Binance konuyla ilgili verileri ise Salı günü paylaştı. Şu unutulmamlı Yakılan LUNC kaynağına ilişkin veriler portaldan portala değişiklik gösterebilir. Hatta bazen milyonlarca token farklı çıkabilir.

Şu anki durumda, çeşitli yollarla her gün 300 milyonun biraz üzerinde LUNC yakılıyor. Bu da toplam arzın en az 5 trilyonunu yakmak için gereken uzun yıllar gerektiğini gösteriyor.

Terra Finder, tarafından alınan verilere göre Binance borsası, 1 haftalık zaman diliminde tam tamına 1,8 milyon dolarlık LUNC yakabildi. Bu da miktar olarak 5,595,907,838.66996 LUNC varlığına denk geliyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin