BNB fiyat analizi: Yükselen fiyat için hedef neresi?

Binance Luna 2.0’ı listeleyecek ama bir sorun mu var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna tarafında bir türlü sorunlar veya gelişmeler durulmuyor. Merakla beklenen yeni sürüme geçilmesinin ardından yatırımcılar fazla mutlu değil. Özellikle de Binance Luna listelemesini bekleyen mağdurlar, o süre zarfından sonra ne olacağını merak ediyor. Binance Luna ne zaman açılacak? Luna Binance de ne zaman listelenecek? Sorularını daha sık duyuyoruz. Bu yazıda yanıt bulacaksınız.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, geçen haftaki başarılı bir Airdrop işleminden sonra listeleme yapacağını duyurmuştu. Diğer borsalar daha çabuk listelerken Binance izlemeyi tercih etti.

Lider kripto para borsası, yakın zamanda piyasaya sürülen yeni LUNA tokenini listeleyeceğini  geçtiğimiz hafta belirtmişti. Öte yandan eski Luna yani Luna Classic’in akıbeti de belli oldu.

Binance Luna ve Luna Classic listelemesi

LUNA 2.0, Cumartesi günü ticaretin ilk birkaç saatinde büyük bir yükselişe imza attı. Ancak sonrasında %80’e varan düşüşle oldukça dalgalı olduğunu tekrar gösterdi. Token şimdilik stabilize görünüyor ve 5 dolar civarında işlem görüyor.

Yaklaşık 1 milyar yeni LUNA tokeni, şimdi Terra Classic olarak adlandırılan eski Terra blok zincirindeki sahiplerine Airdrop yoluyla bırakıldı. Binance ve diğer borsaların çoğu airdrop’u desteklemişti.

Binance Luna ile ilgili bir dağıtımı da paylaştı. Ancak elinde tutanlar için dağıtılan miktarı görenler şok olabilir. 

Binance Luna ne zaman açılacak? Luna Binance de ne zaman listelenecek?

LUNC/BUSD ve USTC/BUSD için spot alım-satım çiftleri 30/05/2022 günü saat 12.30’da (TSİ) işleme açılacaktır. LUNC ve USTC yatırma ve çekme işlemleri 30/05/2022 günü saat 12.45’te (TSİ) tekrar ticareti yapılacaktır.

31.05.2022 tarihinden itibaren Binance Luna ismiyle yeniden başlayacak. Yani yarın problem çıkmadığı taktirde Luna öğlen saatlerinde listelenmiş olacak.

Binance, LUNA 2.0’ı yüksek riskli varlık olarak listeliyor

Listeleme duyurusunda Binance, İnovasyon Bölgesinin diğer kriptolardan çok daha yüksek risk oluşturan tokenlerden oluştuğunu yineledi. Token, yeni, yüksek riskli tokenler için bir ticaret platformu olan Binance’in “inovasyon bölgesi” altında listelenecek. Tokenler alım satım 31 Mayıs’ta başlayacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin