Binance Launchpad, gelecek projesini duyurdu: Harmony
Binance Launchpad, gelecek projesini duyurdu: Harmony

Binance Launchpad, gelecek projesini duyurdu: Harmony

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance liderliğindeki IEO fırlatma platformu Binance Launchpad, yılın beşinci projesi olarak Harmony’i açıkladı. Blog yazısı uyarınca, Harmony token satışı mevcut çekiliş formatına uyacak ve 28 Mayıs 2019’da saat 6: 00’da UTC’de başlayacak.

Binance CEO’su Harmony’e güveniyor

Harmony, eşler arası ağ oluşturmada yeniliklerle hızlı ve güvenli bir Blockchain olarak tanımlandı. Ekip, Google, Apple ve Amazon’dan katılan yedi mühendis ile 12 kişiden oluşuyor. Proje hakkında yorum yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Ölçeklendirme, bir sektör olarak mümkün olan en etkili şekilde çözmeyi hedeflememiz gereken Blockchain endüstrisinin temel sorunlarından biri. Harmony projesinin arkasındaki iddialı ekip, işlem işlemesini paralel hale getirerek bu sorunu çözmeyi öneriyor. Ekibin milyarlarca insana Blockchain teknolojilerini açma konusundaki taahhüdünün, ölçeklendirme meselesine yönelik önemli bir katkı yapacağına inanıyorum.

Önceki Binance Launchpad token etkinlikleri şaşırtıcı bir başarı ile karşılandı. Üçüncü token lansmanı, CELR 17 dakika içinde tükendi.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin