Binance Labs sosyal etkisi olan projelere odaklanıyor
Binance Labs sosyal etkisi olan projelere odaklanıyor

Binance Labs, Blockchain içerik platformu Contentos’a yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisiyle yaratılan merkezi olmayan bir içerik ekosistemi olan Contentos, geçtiğimiz günlerde Binance Labs’ın şirkete milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu. Binance Labs, dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance tarafından başlatıldı ve Blockchain projeleri için bir inkübatör olarak çalışıyor.

Binance Labs sosyal etkisi olan projelere odaklanıyor

Binance Labs, farklı endüstrileri dönüştürmek için teknolojiyi kullanan ve dünyada sosyal bir etkisi olan projelere odaklandı. Contentos’un CEO’su ve kurucu ortağı Mick Tsai’ye göre, projenin fikri, çevrimiçi içeriğin merkezi olmayan bir yapıya acil bir ihtiyaç olduğunu fark ettiği için başladı. Bu şekilde, ekosistem daha şeffaf olabilir. Böylece üçüncü taraf sansürü veya içeriğin kaldırılması konusunda endişelenmeden para kazanma daha sağlıklı olabilir.

Ekip, dijital içerik oluşturucuların içeriğini koruma ve bunlardan para kazanma hedefine devam edeceklerini belirtti. Ayrıca içerik oluşturucuları, daha olumlu bir dünya yaratabilmek için Binance Labs’in desteğine sahip olmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Contentos Blockchain tabanında içerik dağıtan ilk şirketlerden biri

Contentos açık kaynak kod Blockchain tabanında içerik dağıtımını yapan ilk şirketlerden biri. Şirket, ile benzer fikirlere sahip diğer birçok proje 2017 yılında başlamadan bitti. Şirket halihazırda üç başarılı ortaklığı platformuna entegre edebildi: LiveMe, PhotoGrid ve Cheez.

Binance Labs’ın yöneticisi  Ella Zhang, şirketin Contentos’un içerik oluşturma endüstrisindeki problemi çözmeye yardımcı olacağını ve şirketin doğru kaynakları kullanma konusunda doğru tercih olduğunu söyledi. Contentos geçtiğimiz günlerde Ontoloji ve NEO Vakfı ile ortaklıklar kurduğunu açıkladı. Şirket, NEO’nun daha fazla çözüm bulmasına yardımcı olacakken, Blockchain araştırma ve uygulama geliştirme için Ontology’yi kullanacak.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin