Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Binance, kripto para çöküşünde sağ kalan kripto parayı marj ticaretine açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, son günlerde yaşanan kripto çöküşünde dik duran ve önemli likidite kazanan Tezos için marj ticareti yapmaya başlayacak. XTZ, son yükselişin ardından 1,24 doları gördü.

Varlık diğer kripto paraların ve tokenlerin gerisinde kaldığından XTZ’nin coşkusu artıyor. Binance, kripto para için en aktif pazarlardan biri haline geldi. Ek olarak, XTZ artık Coinbase’de de mevcut.

Tezos fiyatı konusunda iyimser bir hava hakim

Kasım ayında hacminde ciddi yükselişler görülen Tezos, son olarak Coinbase Custody’de sunulmuştu. Marj ticareti XTZ fiyat hareketlerinde gözle görülür değişimlere sebep olabilir. Kripto para, son topluluk coşkusundan destek alıyor ve beklentiler önümüzdeki çeyrekte önemli bir başarı görünebileceği yönünde.

Binance, marj ticareti için işlem sırasına bağlı olarak değişen faiz seviyelerinde toplam 27 varlık sunuyor. XTZ borçlanma faizi yıllık bazda %7,3.

XTZ şu anda 1,50 dolar ve üstü fiyatlara doğru iyimserlik gösteriyor.

cryptovest


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin