binance jersey caspian
Binance Jersey, daha hızlı İşlemler için kripto platformu Caspian ile işbirliği yapıyor

Binance Jersey, daha hızlı İşlemler için kripto platformu Caspian ile iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in Euro ve İngiliz Sterlini ile Kripto’dan Fiat’a işlem yapılabilen iştiraki Binance Jersey, platformunda ticaret, portföy ve risk yönetimi sağlayan kripto yatırım hizmeti Caspian ile ortaklığa giriyor.

Ortaklıkla ilgili açıklama 14 Ağustos tarihinde Caspian tarafından geldi. Ortaklık, kripto yatırımcıları için güvenliğin arttırılmasının yanı sıra kripto pazarına giriş için engellerin en aza indirilmesini hedefliyor. Caspian Genel Müdürü Hazar Chris ortaklık ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Avrupa’daki kurumsal pazar için kripto para alım satım işlemlerinin yaygınlaşmasına yardımcı olmak için atılmış önemli bir adım olan Binance Jersey ile ortak olmamızdan dolayı çok mutluyum […] yükselişte olan bu sektörde yer alan kurum sayısı her geçen gün artıyor. Güvenilir bir fiat kripto para değişimi artan bir ihtiyaç.

Binance Jersey CEO’su Jon Day ayrıca Hazar’ın emir ve yürütme konusunda teknik sisteminin de işlemlerini hızlandıracağına inandığını belirtti:

Müşterilerimiz artık emirlerin daha hızlı uygulanmasından ve daha büyük bir özelleştirilebilir pazar verileri paketi ile büyük ve küçük emir dilimleme de dâhil olmak üzere birçok ek özelliklerden faydalanabilirler.

Binance Jersey

Binance, 2019’un başında Binance Jersey’i hayata geçirmişti. Başlangıçta, Binance JE, büyük kriptolar Bitcoin (BTC) ve Ether’in (ETH) avro ve pound için fiat-kripto işlem desteği ile faaliyetlerine başladı.

Haziran ayı ile birlikte Binance Jersey, sterlin tarafından desteklenen özel bir stabil coin çıkardığını açıkladı. Binance’in baş mali sorumlusu Wei Zhou’ya göre, bu tür bir token olan talebin yanı sıra, stabil coinlerin sunduğu fayda konusunda artan bir farkındalık olduğuna dikkat çekti. Alınan geri bildirimler dikkate alındığında ise Binance Jersey, stabil coin eklemeye ve daha fazla bu tarz coinleri dikkatle takip etmeye devam ediyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin