Binance, Japonya'daki sel mağdurları için kripto para kullanıyor
Binance, Japonya'daki sel mağdurları için kripto para kullanıyor

Binance, Japonya’daki sel mağdurlarına yardım için kripto para kullanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya, yaklaşık bir aydır şiddetli yağmur ve selle uğraşıyor. Şiddetli yağmur, 225 kişinin hayatına mal olan yıkıcı sel ve çamurla sonuçlandı. Bu olay, ülkenin 1982’den beri gördüğü en ölümcül su baskınlarından biri olarak gösteriliyor. Binance, Japonya’daki sel mağdurlarına yardım götürmek için kripto para kullanıyor.

Japonya merkezli kripto para borsası Binance, sel mağdurlarına bağış için bir çağrıda bulundu. Kripto bağışlarıyla birlikte toplamda 1.410.000 dolar toplandı. İlk işlem 61,09 BTC’den oluşuyordu. Daha sonra BTC’yi JPY’ye dönüştürdü ve 25 milyon JPY (222.225 dolar) aktarıldı.

Binance, Japonya’daki yardım kuruluşlarıyla birlikte çalışıyor

19 Temmuz’da saat 2.45’te Binance, 61,09 BTC’yi Miss Bitcoin’e transfer etti. Aynı gün 50 milyon JPY’ye (444.500 dolar) dönüştürüldü. 26 Temmuz’da ise toplanan bağışlar yerel kar amacı gütmeyen kurumlara aktarıldı.

İkinci transfer turu ise doğrudan kripto kullanılarak yapıldı. Kar amacı gütmeyen kuruluş Open Japan, bir kripto hesabı açtı ve Binance doğrudan 169.85 ETH (47.117 dolar) aktardı. Aynı gün Japonya, toplanan bağışları fiat haline getirdi.

28 Ağustos’ta, Binance 1,54495755 BTC (10.576.72 dolar) daha aktardı. Sadece Binance, 56,7 milyon JPY (503.949.60 dolar) değerinde kripto bağışladı.

Kripto para ve Blockchain kullanılmadan, toplanan paralar, ihtiyacı olanlara ulaşmak için önemli ölçüde daha uzun sürebilirdi. Henüz emekleme aşamasında olmasına rağmen, Blockchain zaten bir fark yaratıyor ve teknolojinin verimliliğine ve potansiyeline tanıklık ediyor.

Topluluk, şaşırtıcı bir şekilde, destek için minnettardı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin