Binance IoTeX (IOTX) işlem çiftlerini platformuna ekledi
Binance IoTeX (IOTX) işlem çiftlerini platformuna ekledi

Binance IoTeX (IOTX) işlem çiftlerini ekledi ve IOTX yüzde 70 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance IoTeX (IOTX) işlem çiftlerini platformuna eklediğini duyurdu.

Binance IoTeX (IOTX) işlem çiftlerini platformuna ekledi

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, IOTX/BTC ve IOTX/ETH işlem çiftlerini 01.06.2018 05:00 AM (UTC) tarihinde işleme açıyor. Kullanıcılar artık ticaret için paralarını IOTX’e yatırmaya başlayabilir.

IOTX, Binance’de listelendikten sonra %70 oranında artış gösterdi. Yazım sırasında IOTX, 55 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,047 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

IoTeX (IOTX) nedir?

Nesnelerin İnterneti (IoT) son birkaç yılda hızla evrildi. Ancak gerçek dünya “katil uygulamaları” yoksun. IoT’un muazzam potansiyeline rağmen, ölçeklenebilirlik eksikliği, gizlilik sorunları ve işlevsel değerlerin eksikliği gibi önlerinde barikatlar var. IoTeX, bu sorunları, otomatik olarak ölçeklendirilebilir ve gizlilik merkezli bir Blockchain altyapısı oluşturarak, heterojen bilgisayar, hızlı ve sağlam Roll-DPoS konsensüs şeması ve hafif gizlilik koruma teknikleri için Blockchain bloğu mimarisinden yararlanarak çözmektedir. IoTeX’in misyonu “fiziki dünyayı birbirine bağlamak, blokla engellemek” dir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin