Binance, IOST MainNet Token Swap'ı destekleyecek
Binance, IOST MainNet Token Swap'ı destekleyecek

Binance, IOST MainNet Token Swap’ı destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOST ekibi (IOST) beklenen MainNet projesinin yayınlandığını geçen günlerde açıkladı. Ancak platform 10 Mart’ta hazır olan birkaç merkezsiz uygulama (DApp) ile başlatılacak. MainNet ile IOST, oyunlar, cüzdanlar, merkezi olmayan borsalar, stablecoin’ler ve diğer uygulamalar için tercih edilen platform haline gelmeyi planlıyor.

IOST’un %33’ü Binance Borsası’nda

Yaklaşmakta olan MainNet için hazırlıklar sürerken bugün Binance Borsası’ından bir duyuru yapıldı. Tüm IOST token arzının %33’ünü bulundaran Binance, IOST MainNet Token Swap’ı destekleyeceğini duyurdu. Borsa tarafından şu açıklama yapıldı:

Binance, IOST MainNet Token Swap takas desteğini onaylamak istiyor ve 2019/03/08 0:00 AM (UTC) ‘dan itibaren IOST işlemlerini askıya alacak. Binance, IOST’u Binance hesaplarında tutan tüm kullanıcıların dahil olduğu tüm teknik gereklilikleri karşılayacaktır.

Lütfen, IOST MainNet çevrimiçi olduktan sonra bile, ERC20 IOST tokenlerini Binance hesabınıza yatırmayı seçerseniz, token takas işlemlerini sizin için işlemeye devam edeceğimizi unutmayın.

MainNet Token Swap işlemi tamamlandıktan sonra, IOST (yerel para birimi) için para çekme işlemi açıldığında kullanıcıları bilgilendirmek için ayrı bir duyuru yapacağız.

Borsanın bu tepkisine IOST topluluğu çok kısa sürede tepki verdi ve IOST %10 değerinde bir artış yaşadı. Haber henüz çok taze ve MainNet için zaman bulunuyor. Bakalım bu süre zarfında IOST ne kadar artacak.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin