Yeni ağ sürümünü başlatmaya hazırlanan popüler altcoin sert yükseldi
Yeni ağ sürümünü başlatmaya hazırlanan popüler altcoin sert yükseldi

Binance, Innovation Zone’da bu altcoin’i listeleyeceğini açıkladı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance bugün yeni bir duyuru yayınlayarak popüler Altcoin FIS’ı listeleyeceğini açıkladı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi.

Binance, Stafi’yi (FIS) İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve 3 Mart Türkiye saatiyle saat 11:00’da FIS / BTC, FIS / BUSD ve FIS / USDT ticaret çiftleri için alım satım açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak FIS yatırmaya başlayabilirler.

Stafi (FIS) nedir?

StaFi, stake odaklı varlıkların likiditesini ortaya çıkaran bir DeFi protokolüdür. FIS, platformun yerel fayda tokedırı ve zincir üzerinde yönetim, değer yakalama, stake etme ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılır.

Innovation Zone, kullanıcıların daha yüksek oynaklığa sahip olması ve diğer tokenlerden daha yüksek risk oluşturması muhtemel yeni, yenilikçi token’larla ticaret yapabildikleri özel bir ticaret bölgesidir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin