Binance için tehlike sürüyor mu? İşte son gelişmeler
Binance için tehlike sürüyor mu? İşte son gelişmeler

Binance için tehlike sürüyor mu? İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance etrafındaki FUD, yatırımcılara arasında paniğe yol açtı ve para çekme hacmi aniden 5 milyar dolara çıktı. Benzer miktarda para çekme, Binance dışındaki bir borsada gerçekleşseydi felaketle sonuçlanabilirdi. Ancak her zaman bir artısı vardır: FUD ortaya çıktıkça, BNB’nin ağ etkinliği alışılmadık derecede yüksek değerlere yükseldi.

Coin98Analytics’in öne sürdüğü gibi, BNB Chain, blok zincirindeki en yüksek günlük aktif kullanıcı sayısını bildirdi. BNB, 1.1 milyon kullanıcı ile diğer ağlar arasında birinci sıraya yükseldi ve 402.000 kullanıcı ile Ethereum’un ikinci sıradaki liderliğini kolayca ele geçirdi.

Kullanıcı sayısındaki bu kadar büyük bir artış, doğrudan borsa para çekme hacmi etrafındaki en son aktiviteye bağlanabilir. Yazım zamanında, para çekme hacmi normal değerlere döndü ve Binance‘ten para çıkışı normal seviyelere ulaştı.

Yüksek para çekme hacmine ek olarak, BNB’nin faaliyeti, NFT endüstrisindeki kısa vadeli artışla desteklendi. Çeşitli NFT pazarlarındaki hacim, son 30 gün içinde kısa vadeli bir yükseliş trendi görüyor. Ethereum ağına gelince, yüksek sayıda aktif kullanıcı anormal değildir ve ortalama aralıkta kalır.

Cardano gözden çıkarıldı mı?

Farklı zincir içi ölçümlere göre, Cardano blok zincirindeki aktif kullanıcı sayısı 70.000’e ulaştı ve bu da onu resmi olarak yukarıda belirtilen sıralamada beşinci sıraya yerleştiriyor. Ancak ağ, Coin98 listesinde ilk 10’a bile girmedi, bu da ADA sahipleri arasında bazı endişelere yol açtı.

Bununla birlikte, Coin98 tarafından kullanılan veri toplama aracı, blockchain mimarisindeki farklılıklar nedeniyle ADA’da aynı tür bilgileri işleyemeyeceğinden, Cardano’nun listede olmaması kasıtlı olmayabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin